Σε νέο επίπεδο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής

Πέμπτη, Μάιος 14, 2020 - 5:01μμ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 στο πλαίσιο των πολλών αλλαγών τόσο στην δομή όσο και στον τρόπο λειτουργίας της, καθημερινά κινείται έχοντας ως στόχο να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όλες τις υπηρεσίες της προς τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές.

Όλες οι κινήσεις γίνονται με γνώμονα τον επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα που πρέπει να έχει μία ομάδα σαν την Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ προχώρησε σε συμφωνία με τα στεγνοκαθαριστήρια "Oscar" ιδιοκτησίας του κ. Φώτη Γκολφινόπουλου, με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση ως προς τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ενδεικτικά, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για αναβάθμιση της ομάδας, έχει ήδη δρομολογηθεί η αγορά ειδικών ρομπότ για αυτόματο κούρεμα και αυτόματο ράντισμα στο προπονητικό κέντρο της Οβρυάς, έτσι ώστε να λειτουργούν όλα γρήγορα και αποτελεσματικά, ως προς την περιποίηση του αγωνιστικού χώρου.

Επίσης έχει αποφασιστεί και προχωρά η συμφωνία με γεωπόνο ο οποίος θα επιφορτιστεί αποκλειστικά με την επίβλεψη του χόρτου. Ήδη από σήμερα (14/5) ο γεωπόνος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος αναλαμβάνει την γενική επίβλεψη επιμέλεια και κατασκευή των γηπέδων της Οβρυάς και της Αγυιάς.

Παράλληλα, γίνονται ήδη οι απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε όταν η ομάδα μπει στο νέο της "σπίτι" να μπορεί να έχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για την άψογη λειτουργία της.

Υποστήριξη: SilkTech