Σε νέα εποχή οι μικροί του ΝΟΠ

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2019 - 11:35μμ

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα με τους γονείς και φίλους των μικρών και μεγάλων αθλητών, το τεχνικό επιτελείο της υδατοσφαίρισης, διεξήχθη (14/9) η εκδήλωση επίδειξης πόλο που έλαβαν μέρος κυρίως οι ομάδες από τις ακαδημίες του ΝΟΠ.

Το ηλιοβασίλεμα και η ευχάριστη διάθεση από τους παρευρισκομένους έδωσαν την ευκαιρία για πολλές συζητήσεις, σχεδιασμούς και ευχές για την νέα χρονιά.

Ήταν η πρώτη φορά που όλες οι ομάδες βρέθηκαν στο κολυμβητήριο μας, καθώς οι χώροι των εγκαταστάσεων του ΝΟΠ «Επ.Πετραλιάς» ήταν τυπικά δεσμευμένοι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, για τις ανάγκες των Παράκτιων αγώνων.

Νέα πρόσωπα εκτός από τον Σάκη Μπουλουγουρά που αναλαμβάνει τις ομάδες παίδων & εφήβων και θα είναι υπεύθυνος για τις υποδομές πόλο του Ομίλου, η Γωγώ Τσινιά που επιστρέφει στο τεχνικό επιτελείο του ΝΟΠ και θα είναι προπονήτρια μαζί με την Αγγελική Τσίστα στις σχολές υδατοσφαίρισης, μετά την μετακίνηση του Μιχάλη Μπαρτζελά ως υπεύθυνου προπονητή στην ομάδα μίνι-παίδων.

"Ευχόμαστε καλή χρονιά με επιτυχίες για όλους. Η συνέχιση της ιστορίας του ΝΟΠ και της παράδοσης της Πάτρας στην υδατοσφαίριση είναι στα χέρια τους και το αποτέλεσμα προδιαγεγραμμένο" αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου.

Υποστήριξη: SilkTech