Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση εκπροσώπων ΝΟΠ - ΔΕΥΑΠ για το χρέος

Δευτέρα, Φεβρουάριος 4, 2019 - 3:33μμ

Στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα (4/2) εκπρόσωποι της διοίκησης του ΝΟΠ με στελέχη της ΔΕΥΑΠ και πιο συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της Ανδρέα Παπανικήτα και τον Διευθυντή Διεύθυνσης Καταναλωτών, Γ. Μαστραντωνάκη. Τον ΝΟΠ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Κ. Δάσιος, ο Οικ. Διευθυντής, Ν. Κανταράκης, ο έφορος Περιουσιακού Ν. Φιλόπουλος και  ο τεχνικός σύμβουλος κ. Δ. Πολύζος.

Στον ΝΟΠ εκτιμούν πως η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό επίπεδο και από τις δύο πλευρές. Κοινή πρόθεση, η καλύτερη δυνατή επίλυση του θέματος με τις συσσωρευμένες οικονομικές εκκρεμότητες του ΝΟΠ έναντι της ΔΕΥΑΠ, που ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.

Ο Ανδρέας Παπανικήτας ξεκαθάρισε ότι πρόθεση της ΔΕΥΑΠ και κατ' επέκταση της Δημοτική αρχής και ειδικότερα του Δημάρχου της Πάτρας είναι να τακτοποιηθεί άμεσα η όποια οικονομική εκκρεμότητα του ΝΟΠ ώστε το Αθλητικό σωματείο απρόσκοπτα και χωρίς βαρίδια να συνεχίσει να προσφέρει στην αθλητική παιδεία των Πατρινών.

Έγινε ανταλλαγή προτάσεων και ανανεώθηκε το ραντεβού προκειμένου όλες οι προτάσεις να καταγραφούν κοστολογημένες και να κατατεθούν επίσημα στη Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ.

Οσον αφορά την πολιτική εκμετάλλευση που πήρε το θέμα, ο ΝΟΠ με ανακοίνωσή του "Οτι 90 χρόνια τώρα λειτουργεί ανεξάρτητος, απαλλαγμένος από κάθε πολιτική σκοπιμότητα με μοναδικό σκοπό την καλλιέργεια του τρίπτυχου «Αθλητισμός - Παιδεία – Πολιτισμός» και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο & τον Διευθυντή Διεύθυνσης Καταναλωτών της ΔΕΥΑΠ, τον Δήμο για την άμεση & αμέριστη στήριξη στο ΝΟΠ".

Υποστήριξη: SilkTech