Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας οι γυναίκες και οι άνδρες του Ερμή Πατρών

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 21, 2020 - 10:02μμ

Με επιτυχία συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής και γυναικείας ομάδας του Ερμή Πατρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Οι προπονητές των ομάδων, Γιώργος Χριστόπουλος και Παναγιώτης Έρδας ανοίγουν τα χαρτιά τους στην επίσημη σελίδα του σωματείου και δίνουν τις δικές τους προβλέψεις για τα φετινά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Γιώργος Χριστόπουλος (Προπονητής ανδρικής ομάδας, Τεχνικός Διευθυντής):

«Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Τη φετινή σεζόν θέλουμε κατά κύριο λόγο να παίξουμε όμορφο βόλεϊ αλλά ευρύτερος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στον Ερμή τον πυρήνα του πατρινού βόλεϊ. Το πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα ανταγωνιστικό όμως εμείς θα πρέπει να δείξουμε ποιότητα και μέσα από την καθημερινή προπόνηση να κάνουμε τη διαφορά».

Παναγιώτης Έρδας (Προπονητής γυναικείας ομάδας):

«Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά , υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και όρεξη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός μεταξύ των αθλητριών για μία θέση στην αρχική εξάδα .

Ο στόχος της ομάδας είναι καταρχήν να παίξει όμορφο βόλεϊ , να προωθήσει νέες αθλήτριες από την ακαδημία του συλλόγου και σε πρώτη φάση να μπεί στα playoff. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα διότι οι ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο».

Υποστήριξη: SilkTech