Σε διεθνές καμπ στην Κυπαρισσία το Fight Club Patras

Παρασκευή, Αύγουστος 2, 2019 - 7:50πμ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής  ομάδας με την συμμετοχή τριών εκ των αθλητών του Fight Club Patras και συγκεκριμένα του Νίκου Γιαχαλή, του Χαράλαμπου Φλουσκούνη και της Μάγια Κρεμμύδα στο διεθνές camp που έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία και συγκεκριμένα στο κλειστό στάδιο 27/07 με 02/08.

Το τουρνουά ήταν κατευθυνόμενο από καταξιωμένους αθλητές του χώρου και συγκεκριμένα τον ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή Bahri Tanrikulu η επίσης παγκόσμια πρωταθλήτρια Nur Tatar ο καταξιωμένος Mehran Askari η τρεις φορές Ολυμπιονίκης Jades Jones και ο προπονητής της Paul Green. Στο camp διεξήχθησαν πολλά sparring με αθλητές από όλη την Ελλάδα και διδάχτηκαν τεχνικές υψηλού επιπέδου και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Την αποστολή μας συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Μιχάλης Κωτσοπουλος ο οποίος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και εικόνα των αθλητών του.

Στο επόμενο διάστημα, θα υπάρξει περίοδος ξεκούρασης για τους αθλητές μας οι οποίοι θα επανέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με το το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο camp στο Καρπενήσι 20/08 έως 25/08 και στην συνέχεια στο camp στα Τρίκαλα 26/08 έως 31/08 .

«Το ραντεβού μας ανανεώνεται για 02/09 Δευτέρα όπου θα ανοίξουν οι "πύλες του συλλόγου" για τις εγγραφές του νέου έτους», ανέφερε η ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech