Το Σάββατο η κηδεία του Χάρη Μπόγδανου - Η παράκληση της οικογένειας

Τετάρτη, Νοέμβριος 20, 2019 - 3:59μμ

Το Αίγιο αποχαιρετά το Σάββατο στις 3.00μ.μ. τον Χάρη Μπόγδανο . Παράκληση της οικογένειας να δοθούν χρήματα στο ΕΚΑΜΕ αντί στεφάνων. Η κηδεία του αγαπητού  Χάρη Μπόγδανου θα γίνει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 3.00μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αιγίου.

Η σορός του θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 2.30`μ.μ..

Θερμή παράκληση των υιών του, Τάσου και Αντρέα και όλων των μελών της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου!

Ο αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αιγιάλειας αναφέρει:

«Η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Αθλητικού Σωματείου «Κεραυνός Αιγίου» και του Παναιγιαλείου, σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, καθώς ήταν γνωστός στους μπασκετικούς κύκλους όλης της χώρας, όντας καλαθοσφαιριστής και του Παναθηναϊκού στα πρώτα μπασκετικά του βήματα. Για 20 ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε τον Σύλλογο του Αιγίου και επί ημερών του τον οδήγησε μέχρι την Α2 Εθνική.

Η Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία του Δήμου Αιγιάλειας αποφάσισε προς ένδειξη τιμής στη μνήμη του να γίνει παύση αθλητικών δραστηριοτήτων στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου κατά την ώρα της εξοδίου ακολουθίας (14:00-17:00)»

Υποστήριξη: SilkTech