Σαρωτικές αλλαγές στην Παναχαϊκή

Τετάρτη, Φεβρουάριος 19, 2020 - 4:13μμ

Όλα είναι έτοιμα για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της Παναχαϊκής, με τους φίλους της να μετράνε τις ώρες μέχρι την Παρασκευή.

Τότε είναι προγραμματισμένο να πέσουν οι υπογραφές για την παραχώρηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 που ανήκουν στον Σάκη Καλογερόπουλο και σε συνεργάτες του, στον ΓιώργουΜπάρλο. 

Ήδη όλο και πιο ξεκάθαρο είναι το τοπίο για τη διοικητική και αγωνιστική διάρθρωση της επόμενης μέρας.

Έτσι έχουμε τον Σπύρο Δήμου να αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των αρχικών εξόδων, αλλά και τις κεντρικής χορηγίας της ομάδας, τον Γιώργο Μπάρλο το μάνατζμεντ, τον Γιώργο Αποστολόπουλο να παίρνει από τη νέα διοίκηση την ευθύνη των αδειοδοτήσεων, λόγω και της πρότερης εμπειρίας του, ενώ στο πλευρό της νέας ιδιοκτησίας θα είναι και κάποιοι παλιοί Σύμμαχοι ή υποστηρικτές της ομάδας, είτε με τη μορφή χορηγίας - είτε μέσω έμπρακτης βοήθειας. Μερικοί από αυτούς είναι ο Σωτήρης Λαϊνιώτης και οι Κώστας και Βασίλης Χρυσανθόπουλος.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα φαίνεται να επιστρέφουν οι Γιώργος Σωτηρόπουλος και Γιώργος Μπέζας, ενώ ο μεγάλος αρχηγός Νίκος Λουμπαρδέας θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής και βέβαια ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο προπονητής της νέας ημέρας, με την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του να είναι δεδομένη.

Δουλειά γίνεται σε όλους τους τομείς στελέχωσης του τμήματος, από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Αλέξη Σπηλιόπουλο να είναι ο άμεσος βοηθός του προπονητής της Παναχαϊκής, τον Φουσέκη να επιστρέφει σαν γυμναστής και τον Μάκη Παρασκευόπουλο, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, ενώ φημολογείται ότι έχει κλειστεί μεγάλη χορηγία και για την Κ19.

Υποστήριξη: SilkTech