Σάρωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών στο πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας δρόμου - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Οκτώβριος 20, 2020 - 8:02πμ

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών την πρώτη μέρα του Τοπικού Πρωταθλήματος Δυτικής Ελλάδος Ποδηλασίας Δρόμου που διεξήχθη στη Σπάρτη!

Συνολικά κατέκτησαν 14 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες και πιο αναλυτικά :

Στον αγώνα αντοχής  Παμπαίδων ο Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος μαζί με τον Δημήτρη Κωνσταντινόπουλο συνεργάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο και στο τελικό σπριντ κατέκτησαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα !

Στον αγώνα χρονομέτρου Παμπαίδων ο Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος και πάλι κατέκτησε με σχετική άνεση την 1η θέση ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινόπουλος την 4η θέση !

Η Άρτεμης Γιακουμέλου Πανκορασίδα στον αγώνα αντοχής με συνεχείς επιθέσεις στις τελευταίες δύο στροφές κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και την 1ηθεση !

Στον αγώνα χρονομέτρου κατέκτησε την 2ηθεση !

Στα Μίνι Μεγάλα αγώνας αντοχής Χαράλαμπος Κουτσούκος 2η θέση Ταξιάρχης Λουκόπουλος 3η θέση και Νίκος Σπατιώτης 6η θέση !

Στον αγώνα χρονομέτρου Ταξιάρχης Λουκόπουλος 2η θέση Χαράλαμπος Κουτσούκος 4η θέση και Νίκος Σπατιώτης 6η θέση !

Στα Μίνι Μικρά  στον αγώνα αντοχής και στον αγώνα χρονομέτρου τα αποτελέσματα είναι ακριβώς τα ίδια.

Λευτέρης Σπατιώτης 1ος και στα δύο !

Θόδωρος Λυμπερόπουλος 2ος και στα δύο !

Ιάσονας Σακαμπέτης 3ος και στα δύο !

Ανδρέας Πάουερ 4ος και στα δύο !

Οι υπόλοιποι αθλητές  Γιώργος Λουκόπουλος , Άγγελος Μπακόπουλος , Ανδρέας Κυριαζής , Ηλιάνα Βαγγελάκου , Φώτης Βαγγελάκος και Γιάννης Στάμος πλασαρίστηκαν σε αρκετά καλές θέσεις !

«Σε όλα τα παιδιά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια καθώς και στους προπονητές #ΓιώργοΚάρλο και #ΠαναγιώτηΛαϊνά ! Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια στους γονείς όλων των παιδιών για την αδιάκοπη υποστήριξη !

Τέλος ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον αυριανό αγώνα MTB», ανέφερε η ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech