Σάμαρης: «Η νίκη είναι και θέμα εγωισμού»

Δευτέρα, Ιούνιος 10, 2019 - 11:30μμ

Ως θέμα εγωισμού χαρακτήρισε ο Ανδρέας Σάμαρης τη νίκη της εθνικής επί της Αρμενίας, στον αυριανό (11/6, 21:45) αγώνα για τα προκριματικά του EURO 2020. Ο Πατρινός μέσος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου σίγουρος ότι η ελληνική ομάδα θα «βγάλει αντίδραση», μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα με 3-0 από την Ιταλία, αλλά την ίδια στιγμή επισήμανε ότι δεν καταλαβαίνει την υπερβολική πίεση, δεδομένου ότι ακόμη βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική των προκριματικών.

Στο ξεκίνημα ο Σάμαρης ρωτήθηκε πόσο εύκολο είναι να αφήσουν οι διεθνείς πίσω τους την κακή εικόνα και το αποτέλεσμα του Σαββάτου (8/6).

«Ξέραμε ότι δεν ήταν καλή η εικόνα και το αποτέλεσμα για εμάς. Δεν έχουμε όμως χρόνο να καθίσουμε να στεναχωριόμαστε και να τσαντιζόμαστε. Είχαμε μια αντίδραση μετά το ματς. Έχει ξεκινήσει η δουλειά από χθες με την ανάλυση των λαθών μας και σήμερα θα κοιτάξουμε το ματς με την Αρμενία.

Πρώτα απ' όλα είναι θέμα εγωισμού να αλλάξουμε την εικόνα μας» τόνισε ο έμπειρος μέσος και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι είμαι ο αρμόδιος για να μπω σε θέματα τακτικής. Έχουν γίνει προσωπικά και ομαδικά λάθη. Δε νομίζω ότι αυτή η πληροφορία πρέπει να βγει προς τα έξω. Θα φανεί ποιος κατάλαβε και ποιος όχι».

Υποστήριξη: SilkTech