Σάκης Τσιώλης: «Είναι στο χέρι μας, στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας»

Δευτέρα, Μάρτιος 25, 2019 - 10:06μμ

Στα ΜΜΕ παρουσιάστηκε ο Σάκης Τσιώλης λίγο μετά την άφιξή του στην Πάτρα. Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου, μίλησε για το μέγεθος της Παναχαϊκής, ενώ τόνισε πως θα κάτσει άμεσα στο πάγκο της ομάδας από το παιχνίδι με τον Κισσαμικό ήδη.

Τα κυριότερα σημεία των πρώτων του δηλώσεων:

«Η απόφαση ήταν  πολύ γρήγορη γιατί πρόκειται για την Παναχαϊκή,  γι’ αυτήν την ιστορική ομάδα  με τον υπέροχο κόσμο της.

Θέλω σε αυτή τη μικρή περίοδο που απομένει, να δώσω και να ανταποδώσω, την μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό μου, να μπορέσω να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα.

Έχω εκτίμησή μου για ποδοσφαιρικό τμήμα, το ρόστερ, τους παίχτες, μου αρέσει αυτό που βλέπω στην τηλεόραση, και θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε στο τέλος να κερδίσουμε στόχο μας. Σίγουρα η προσπάθεια θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχουμε 2 παιχνίδια μέσα σε 5 μέρες πάρα πολύ σοβαρά και θα πρέπει να εστιάσουμε πάνω στους παίχτες, για να  δώσουν τον  καλύτερο  τους εαυτό και την Κυριακή το βραδύ να δούμε τι έχουμε κάνει στα δύο ματς και να  οριοθετήσουμε τον στόχο μας. Αναλαμβάνω την ομάδα σε μία κρίσιμη καμπή να την οδηγήσω.

Εδώ που είναι η ομάδα αυτή στιγμή πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται. Κάθε παιχνίδι μας φέρνει πιο κοντά γιατί είμαστε μέσα στον στόχο. Είναι στο χέρι μας και αυτό θα πω και αύριο στα παιδιά. Είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι στο χέρι μας, δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν άλλον αλλά μόνο από μας.

Ξέρω πολύ καλά την ομάδα, τουλάχιστον τους 15 βασικούς παίχτες του ρόστερ. Δεν είναι για μένα περίεργο ή κάτι καινούργιο, ξέρω ακριβώς τους ποδοσφαιριστές, έχω πλήρη ενημέρωση».

Υποστήριξη: SilkTech