Σακίρα: Φήμες ότι μετακομίζει μόνιμα στις ΗΠΑ - Για να γλιτώσει από την εφορία και τον... Πικέ

Πέμπτη, Αύγουστος 4, 2022 - 10:46πμ
Τι θα κάνει η Κολομβιανή ποπ σταρ

Η Daily Mail τονίζει πως η 45χρονη ποπ σταρ σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στο Μαϊάμι, με αφορμή τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ, αλλά και το γεγονός πως απειλείται με φυλάκιση στην Ισπανία.
Αντιμέτωπη με την ισπανική δικαιοσύνη για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 15,5 εκατ. δολαρίων, είναι η εκρηκτική Σακίρα, η οποία φέρεται να ταξίδεψε στις ΗΠΑ με τους δυο γιους της.
Φυσικά, στο ταξίδι δεν τη συνόδευσε ο Πικέ με τον οποίο έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.
Η Κολομβιανή ποπ σταρ βρέθηκε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και σύμφωνα με την Daily Mail, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει εκεί, για να γλιτώσει τη δίωξη για τη φοροδιαφυγή, αλλά και τον πρώην σύζυγό της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στα τέλη Ιουλίου της εφημερίδας El Pais, εισαγγελέας στην Ισπανία ζήτησε να επιβληθεί ποινή οκταετούς φυλάκισης στη 45χρονη τραγουδίστρια και πρόστιμο άνω των 23 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή.
Η Daily Mail τονίζει επίσης πως η 45χρονη ποπ σταρ σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στο Μαϊάμι, με αφορμή τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ, αλλά και το γεγονός πως απειλείται με φυλάκιση στην Ισπανία.
Υπενθυμίζεται ότι, η Σακίρα φέρεται να απέρριψε έναν διακανονισμό που της πρότεινε το γραφείο του εισαγγελέα για υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία κατηγορείται πως δεν κατέβαλε τους φόρους το διάστημα από το 2012 μέχρι το 2014, κατά το οποίο η ίδια αρνείται ότι ζούσε στην Ισπανία.
Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Σακίρα στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι με τους γιους της, κάτι που συνήθως εκείνη δεν το επιθυμεί. Ωστόσο, σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, η Κολομβιανή όχι μόνο δεν απέφυγε τους παπαράτσι, αλλά πόζαρε και για μερικές εικόνες.

Υποστήριξη: SilkTech