Σακίρα: Casio και Renault απαντούν στην τραγουδίστρια

Τρίτη, Ιανουάριος 17, 2023 - 10:09πμ
Μετά το τραγούδι και τις σπόντες της για τον Πικέ

Και πάλι στο προσκήνιο έχει επιστρέψει η διαμάχη της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, λίγους μήνες μετά διαζύγιο του πασίγνωστου ζευγαριού.
Κι ενώ το ζήτημα είχε καταλαγιάσει, η Σακίρα έφερε το θέμα και πάλι στο προσκήνιο με το νέο της τραγούδι, οι στίχοι του οποίου εξαπολύουν «δηλητήριο» στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα και στην 23χρονη αγαπημένη του Κλάρα Κία Μάρτι.
Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η Σακίρα λέει: «Αξίζω δύο από τα 22 – Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo – Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» υπονοώντας ότι οι δύο εταιρείες, Twingo και Casio, έχουν κατώτερο κύρος.
Η απάντηση των εταιρειών
Η εν λόγω αναφορά... μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τις συγκεκριμένες εταιρείες, με την Casio και την Renault να απαντούν, λίγα 24ωρα μετά.
«Σήμερα λάβαμε αρκετές ειδοποιήσεις για την αναφορά της CASIO σε ένα τραγούδι. Τα ρολόγια, τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO είναι για μια ζωή» έγραψε στο Twitter το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας ρολογιών.

Παράλληλα, η Renault χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού απευθύνθηκε στη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια: «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!» έγραψε στο Twitter. Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που είχε η Κλάρα Κία, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ.

Υποστήριξη: SilkTech