Σ. Παπαδόπουλος: «Η αποχή θα φέρει αγωνιστική κατρακύλα, εύχομαι να γίνουμε πάλι μια οικογένεια»

Τετάρτη, Φεβρουάριος 15, 2023 - 9:46πμ
Πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, με κύριο θέμα την αποχή των ποδοσφαιριστών

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο προπονητής της Παναχαϊκής πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, με κύριο θέμα την αποχή των ποδοσφαιριστών.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναχαϊκής, δήλωσε πως το πρωτάθλημα της Super League 2 πρέπει να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο… φλέγον ζήτημα της αποχής των παικτών των Πατρινών από τις προπονήσεις.

«Θέλοντας να μιλήσω αγωνιστικά και μόνο, από τις 01/02/2023, δηλαδή 14 ημέρες είμαστε εκτός. Τα τελευταία 8 παιχνίδια η ομάδα μας είχε 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Στα 13 παιχνίδια συγκεντρώσαμε 27 βαθμούς και σε 9 παιχνίδια έχουμε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
Η ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση μαζί με τον Απόλλωνα, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Κηφισιά, η οποία βαθμολογία είναι το μεταξύ μας παιχνίδι, έχοντας κερδίσει δύο παιχνίδια άνευ αγώνος κιόλας.
Η πορεία αυτή είναι πρωταθλητισμού όπως έχουμε υποσχεθεί (εγώ και οι συνεργάτες μου που είναι ότι καλύτερο είχα στην καριέρα μου) στην διοίκηση και στον κόσμο μας.
Παρ'όλο που γνωρίζαμε τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων στο οικονομικό κομμάτι και χωρίς να κάνουμε τις κινήσεις εντυπωσιασμού το καλοκαίρι,στοχεύσαμε μαζί με τη διοίκηση και συγκεκριμένα με τον κ. Σταθάκη Πέτρο να στηρίξουμε τον περσινό κορμό παρόλο που η ομάδα ήταν στην Γ´εθνική και ξέραμε πολύ καλά το ρίσκο που θα εμπεριείχε και πολύ θα περίμεναν η ομάδα να παλεύει για τη σωτηρία της.
Αλλά εμείς δείξαμε εμπιστοσύνη στο πλάνο της δουλειάς μας, που αντικειμενικά, ανταποκρίνεται μόνο σε ομάδες υψηλού επιπέδου με υψηλούς στόχους και φυσικά στους ποδοσφαιριστές, ασχέτως που πολλοί έλεγαν ότι δεν θα ανταποκρίνονται στους υψηλούς μας στόχους.
Αυτά μετά επίσης κι από την προσθήκη νέων παιδιών που ήρθαν, που άλλοι μας «βγήκαν» κι άλλοι όχι (αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο).
Είχαμε τη στήριξη του κόσμου μας σε κάθε παιχνίδι -ιδιαίτερα μέσα στην Αγυιά- γι' αυτό και έχουμε αυτό το τρομερό στατιστικό των 21 παιχνιδιών με 19 νίκες, 2 ισοπαλίες,που με τη στάση τους και σε δύσκολες στιγμές όπως το παιχνίδι με την Κηφισιά εκτός έδρας παρά την ήττα και την πίκρα τους αυτοί μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο την Παναχαϊκή και τους θαύμασε όλη Ελλάδα και όχι μόνο.
Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι εγώ και οι συνεργάτες μου μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αναφέρομαι στην αποχή της Super League 2,γνωρίζοντας από την εμπειρία μου ότι κάποιες ομάδες τους συμφέρει αυτό (κάποια στιγμή θα αναφερθώ σε αυτό αλλά δεν είναι της παρούσας φάσης). Το μόνο που θα πω τώρα είναι ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει από ´κει που σταμάτησε.
Το δεύτερο θέμα είναι η αποχή των παικτών μας,όπου χωρίς προπόνηση καμιά ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει τους οποίους στόχους υψηλούς έχει θέσει και μόνο όλοι μαζί Διοίκηση – Προπονητικό team – ποδοσφαιριστές – κόσμος μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Οι καταστάσεις αυτές θα φέρουν ήττες θέλοντας και μη, τραυματισμούς, ίσως και πολύ σοβαρούς ,θέλοντας και μη και αγωνιστική κατρακύλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα μας και αυτό κόσμος δεν θα το συγχωρέσει.
Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό ομαλά για την  ομάδα μας και να γίνουμε πάλι μια οικογένεια όπως ξέρουμε εμείς να είμαστε και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να επιτύχουμε τους υψηλούς στόχους μας.»

Υποστήριξη: SilkTech