Σ. Μαστρογιαννόπουλος: «Ο κόσμος να μας δώσει ώθηση για τη νίκη»

Παρασκευή, Μάρτιος 10, 2023 - 10:30πμ
Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει το Σάββατο στην Περιβόλα τον Ιωνικό σε ένα κρίσιμο ματς για τους "μελανόλευκους"

Σχεδόν εικοσιτέσσερις ώρες έχουν απομείνει για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι που δίνει η ομάδα του Απόλλωνα, που καλείται να αντιμετωπίσει εντός έδρας, αύριο Σάββατο (16.00) τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League.
Για το σημαντικό παιχνίδι μίλησε ο πλει μεικερ του Απόλλωνα Carna, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος ο οποίος έκανε και κάλεσμα στους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο.
«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τους στόχους μας που είναι σχεδόν όλη η χρόνια» είπε αρχικά ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Προετοιμαζόμαστε ολη την εβδομάδα πολύ σκληρά και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό. Σημαντικό κομμάτι θα είναι ο κόσμος μας που με την ώθηση του θα μας βοηθήσει να πετύχουμε την νίκη»!

Τα εισιτήρια
Tην ίδια ώρα συνεχίζεται η προπώληση των εισιτήριων για τον αγώνα με τον Ιωνικό, όπου θυμίζουμε ότι η γενική είσοδος είναι στα 5 ευρώ.
Οι ώρες που μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εισιτήρια είναι οι εξής:
Καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15) τις εξής ώρες: 11.00-15.00 και 18.00-21.00.
Επίσης, καθημερινά -πλην της Πέμπτης-από τα γραφεία της ομάδας, στο κλειστό γήπεδο, στην Περιβόλα τις εξής ώρες: 11.00-15.00.
Επιπλέον, το Σάββατο 11 Μαρτίου, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τις 09.00 ως τις 14.00 στα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15), αλλά και από τα γραφεία του συλλόγου, στο κλειστό της Περιβόλας από τις 11.00 μέχρι να ανοίξουν τα εκδοτήρια.
Φυσικά, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την Ticket Master.

Υποστήριξη: SilkTech