Ρυθμίστηκαν οι οικονομικές οφειλές σε πρώην παίκτες στον Απόλλωνα

Παρασκευή, Δεκέμβριος 1, 2023 - 8:00μμ
Η πατρινή ομάδα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την επίλυση παλαιότερων προβλημάτων με εκκρεμότητες προς πρώην παίκτες της ομάδας

Ο Απόλλων Πάτρας με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την επίλυση παλαιότερων προβλημάτων με εκκρεμότητες προς πρώην παίκτες της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΣ Απόλλων δια του προέδρου Γιώργου Αθανασίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίλυση κάποιων παλιών προβλημάτων του συλλόγου.
Συγκεκριμένα ρυθμίστηκαν τα τελευταία βαρίδια που αφορούσαν οφειλές σε αθλητές παλιούς και εκκρεμότητες σε παλιό διοικητικό παράγοντα.
Αυτό επετεύχθη με την καθοριστική βοήθεια του Βασίλη Βλασταρά, τον οποίο ευχαριστούμε.
Τέλος θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους Απολλωνιστές ότι μαζί ΑΣ Απόλλων και ΚΑΕ Απόλλων προχωράμε για την επίλυση όλων των προβλημάτων του Οργανισμού του Απόλλωνα.
Με εκτίμηση
Γιώργος Αθανασίου»

* Η ΚΑΕ Απόλλων 1926, ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Φιλιππάκο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Την προετοιμασία της ολοκλήρωσε το Σάββατο η ομάδας μας ενόψει του αυριανού (20.15) δύσκολου εκτός έδρας, αγώνα με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με διάφορα προβλήματα, καθώς είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται οι Τι Τζέι Στάρκς, Ντιλέινι Μπέιλοκ και ο Χρήστος Σαλούστρος οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.
Ο τεχνικός της ομάδας μας, Κώστας Δελέγκος, τόνισε: «Είχαμε μία εβδομάδα με προβλήματα λόγω τραυματισμών οι οποίοι μας υποχρεώνουν να αγωνιστούμε με απουσίες και επί της ουσίας θα παίξουμε με σύνθεση ανάγκης. Απέναντι μας θα βρούμε μια δυνατή ομάδα που έχει πλούσιο ρόστερ και πολλές επιλογές, γεγονός που θα κάνει το έργο μας είναι ακόμη πιο δύσκολο.
Ομως, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αποκομίσουμε ότι μπορούμε».

Υποστήριξη: SilkTech