Ροζ σκάνδαλο στην Νορβηγία - 12 παίκτες έκαναν σεξ στο γήπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ ...δεν έχει)

Πέμπτη, Αύγουστος 12, 2021 - 9:30μμ
Εβραζε το αίμα τους

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Νορβηγία καθώς, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Tipsbladet», 12 ποδοσφαιριστές της Μπραν εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω, όχι μόνο το έριξαν... έξω το βράδυ της Τρίτης όταν και κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αλλά, όντας μεθυσμένοι, πήγαν στο γήπεδο της ομάδας τους για να δώσουν συνέχεια στο... γλέντι, όπου μαζί με τέσσερις αιθέριες υπάρξεις επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις!

Ωστόσο, για... κακή τους τύχη, οι κάμερες παρακολούθησης του γηπέδου πρόλαβαν και τους κατέγραψαν σε δράση, όπως και την άφιξη των γυναικών μεταξύ 00:30 και 01:00!

«Δεν είναι αποδεκτό σε καμία περίπτωση», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Τζίμι Νάιτζελ Γιάκομπσεν και προανήγγειλε κυρώσεις για τους 12 πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, συνοδεία των 12 ποδοσφαιριστών ήταν 4 γυναίκες, όλες περίπου 20 ετών, με το... πάρτι να τελειώνει στις 5 το πρωί.

Σουηδικό δημοσίευμα της Bergens Tindede αναφέρει επίσης ότι οι νεαρές έτρεχαν κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου, φορώντας ελάχιστα πάνω τους...

Κι όλα αυτά ενώ η ομάδα παραπαίει στο πρωτάθλημα καθώς είναι τελευταία με 7 βαθμούς, πέντε πίσω από τα μπαράζ παραμονής και έξι από την σωτηρία, ενώ έχει ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος αυτό το Σαββατοκύριακο.

Υποστήριξη: SilkTech