Ρόμεο Μπέκαμ: Στο πρώτο του Vogue εξώφυλλο μοιάζει της μαμάς με style του μπαμπά

Τρίτη, Ιανουάριος 19, 2021 - 6:32μμ

Δεν γίνεται να λέγεσαι Μπέκαμ και να μένεις στην αφάνεια. Με πλατινένια μαλλιά και extravagant looks, o 18χρονος γιος του super star της μπάλας και της μόδας Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρόμεο καμαρώνει για το πρώτο του εξώφυλλο στο Generation Issue της L’Uomo Vogue, την δίγλωσση αγγλο-ιταλική εκδοχή της Vogue. Πρόκειται για το δεύτερο γιο του ποδοσφαιριστή και της πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστριας Βικτόρια, που πλέον ενηλικιώθηκε.

Το διάσημο δίδυμο φωτογράφων Μερτ Άλας και Μάρκους Πιγκότ τον απεικόνισε σαν είδωλο της γενιάς του, άκρως stylish και γυμνασμένο.  Mόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες  έγινε αμέσως αισθητή η καταπληκτική ομοιότητα του Ρομέο με τη μητέρα του αλλά με την ακραία αισθητική στην οποία έχει πειραματιστεί ο πατέρας του. Ο Ρομέο έχει τα ίδια πλατινέ μαλλιά, που είχε τολμήσει ο  Ντέιβιντ στις αρχές του 2000, προκαλώντας αντιδράσεις. Στο πρώτο εξώφυλλο του,  εμφανίζεται με χαλαρό πλεκτό πουλόβερ και γκρι φόρμα, ενώ στο υπόλοιπο αφιέρωμα προκαλεί με κόκκινο δερμάτινο παντελόνι και μπλε crop top.

Το ανερχόμενο μοντέλο φυσικά μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους followers του στο Instagram, δηλώνοντας ενθουσιασμένο, ενώ οι γονείς του δεν άργησαν να τον συγχαρούν με ξεχωριστές δημοσιεύσεις στο Instagram. «Είμαι τόσο περήφανος για σένα, Ρομέο. Τι εκπληκτικό πρώτο εξώφυλλο για την @luomovogue» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει επίσης εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού τον Ιούλιο/Αύγουστο του 2017, όταν ο Ρομέο ήταν μόλις 14 ετών.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη επαφή του 18χρονου με το μόντελινγκ, αφού σε ηλικία 10 ετών είχε πρωταγωνιστήσει στην καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Burberry και μετέπειτα σε χριστουγεννιάτικο φιλμάκι του label.

Υποστήριξη: SilkTech