Ρεβεγιόν με τον Παναθηναϊκό (19:00) στον «Τόφαλο»

Κυριακή, Δεκέμβριος 30, 2018 - 5:12μμ

Οι φίλοι του μπάσκετ , αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, στην Πάτρα θ’ αποχαιρετήσουν αθλητικά το 2018 με τον καλύτερο τρόπο σε μια μπασκετική γιορτή που θα διεξαχθεί, στις 7 το απόγευμα (live στο sportin.gr), στο «Δημ. Τόφαλος» όπου ο Προμηθέας Πάτρας θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει την 11η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Ο Προμηθέας και οι φίλοι του θ’ αποχαιρετήσουν μια μαγική χρονιά, στην οποία η ομάδα της Πάτρας κατέλαβε την 3η θέση στην κανονική περίοδο και συμμετείχε στα ημιτελικά της Basket League, τόλμησε να πιστέψει πως «τα όνειρά της δεν έχουν ταβάνι», σφράγισε το διαβατήριο για την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και ξεκίνησε το ευρωπαϊκό της ταξίδι αναδεικνύοντας την Πάτρα στην γηραιά ήπειρο, όπου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Group D του Basketball Champions League και το 2019 θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους «16», ενώ συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Betshop Basket League.

Ο Προμηθέας θ’ αφήσει πίσω του το 2018, την χρονιά της απόλυτης καταξίωσης μ’ ένα ρεβεγιόν στο σπίτι του, το «Δημήτρης Τόφαλος», μ’ εκλεκτούς καλεσμένους 4.500 φίλους του μπάσκετ και τον πρωταθλητή (και αήττητο εδώ και 2 χρόνια) Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που έχει πλέον προπονητή τον «θρύλο» του μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μέλους του Basketball Hall Of Fame, Ρικ Πιτίνο.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς,  έχει στη διάθεσή του -μετά από καιρό- όλους τους παίκτες, καθώς ο Κασελάκης επιστρέφει, ενώ ο Κατσίβελης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του λίγο πριν το παιχνίδι και η συμμετοχή του στην δωδεκάδα θ’ αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Μαζί τους στην αποστολή είναι και οι Χολ, Λίποβι, Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Σανδραμάνης, Σαλούστρος, Λαναράς, Μέιερ, Μπράουν, Παρκς Sr., Έλλις και Μαντζούκας,

Sold Out ο αγώνας

Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, πως τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (ώρα 19:00) στο πλαίσιο της 11ης  αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Betshop.gr Basket League, έχουν εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Πάτρας, που για μία ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην ομάδα μας!

Καλούμε όλους του φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο το λιγότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για δική τους διευκόλυνση.

Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος για τα διαζώματα Ζ-Η-Θ γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου.

*Το εκδοτήριο έμπροσθεν του βοηθητικού γηπέδου θα είναι ανοικτό από τις 17:00 ως και την έναρξη του αγώνα, για τη διάθεση τυχόν εναπομείναντων εισιτηρίων από τα εταιρικά χορηγικά προγράμματα.

Υποστήριξη: SilkTech