Ρεκόρ συμμετοχών στο 4ο Boxing Cup της Άμυνας Πατρών- ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Μάρτιος 21, 2019 - 10:01πμ

Ρεκόρ συμμετοχών είχε το 4ο Boxing Cup, το καθιερωμένο τουρνουά που διοργάνωσε η Άμυνα Πατρών την Κυριακή 17 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι».

Οι αγώνες, που έγιναν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, ήταν εντυπωσιακοί σε όλες τις κατηγορίες και προσέλκυσαν σπουδαίους πυγμάχους από όλη την Ελλάδα και τους μεγαλύτερους της περιοχής.

Στο τουρνουά εκτός της οικοδέσποινας, Άμυνας Πατρών, συμμετείχαν και η ΕΑΠ, η Παναχαϊκή, η Πυγμή και ο Μαχητικός Σύλλογος από την Πάτρα, όπως και οι Αθάνατοι, Αίας Χολαργού, Άρης, ΑΕΚ, ΣΜΑ Δροσιάς, ΑΣΠ Αμαρουσίου, Ηρακλής Αγρινίου, Αρένα Ελευσίνας, Φαίακες, Μυρμιδώνες και Χρυσή Γωνία.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε το τουρνουά, με τους συλλόγους, τους αθλητές και τους φιλάθλους να αποδέχονται την πρόσκληση των διοργανωτών να στηρίξουν με τη δική τους δύναμη ο καθένας ξεχωριστά το ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, που είναι μία ανθρωπιστική οργάνωση που υποστηρίζει άπορες οικογένειες με παιδιά έως 16 ετών.

Για το λόγο αυτό συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ξηρά τροφή, καθαριστικά, σακούλες, είδη κουζίνας, πάνες, κρέμες και άλλα πολλά πράγματα ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποι μας, στη γραμματεία των αγώνων την στο Κουκούλι καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, σε μία εξαιρετικά αξιέπαινη κίνηση.

Υποστήριξη: SilkTech