Ρεάλ: Οι τρεις αστέρες που αποχαιρετά για να εξοικονομήσει 60 εκατομμύρια

Κυριακή, Ιανουάριος 2, 2022 - 3:33μμ

Τα συμβόλαια των Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο και Μαρσέλο λήγουν το προσεχές καλοκαίρι, με την αποχώρησή τους να εξασφαλίζει στη Ρεάλ 60 εκατ. ευρώ σε εξοικονόμηση μισθών, διευκολύνοντας την πραγματοποίηση νέων μεταγραφών.


Η Ρεάλ όπως φαίνεται θα "μπει" δυνατά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να θέλει να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση των Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ.
Προκειμένου ωστόσο, να μπορέσει ο ισπανικός σύλλογος να πάρει στη Μαδρίτη τα δύο πιο hot ονόματα του καλοκαιριού είναι αναγκαίο να προχωρήσει σε εξοικονόμηση μισθών. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να "θυσιάσει" κάποιους παίκτες και να τους αφήσει να αποχωρήσουν από την ομάδα.


Σύμφωνα με την AS, το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τριών ποδοσφαιριστών, με τους "μερένγκες" να μην έχουν διάθεση να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί τους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο και Μαρσέλο, η αποχώρηση των οποίων θα εξασφαλίσει στη Ρεάλ 60 εκατομμύρια ευρώ, αφήνοντας τεράστιο μισθολογικό απόθεμα λόγω των υψηλών συμβολαίων των παικτών.

Μάλιστα, ο 32χρονος Ουαλός, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει μόλις τρεις συμμετοχές, αναμένεται να αφήσει τα περισσότερα χρήματα, περίπου 30 εκατομμύρια. Ο Ίσκο έχει καταγράψει επτά, ενώ κι ο αρχηγός των "μερένγκες" επίσης δεν υπολογίζεται σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι αποφάσισε να κρατήσει στην ομάδα τον Μαρσέλο, όμως εντέλει άλλαξε γνώμη και του ζήτησε τον Ιανουάριο να βρει ομάδα.

Υποστήριξη: SilkTech