Ρεάλ: Ο Αζάρ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μετά την αποχώρηση του Μπέιλ

Κυριακή, Ιούνιος 5, 2022 - 2:00μμ
Με ετήσιες απολαβές ύψους 12 εκατ. ευρώ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, παρέδωσε τη σκυτάλη του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτης της ομάδας στον Εντέν Αζάρ, ο οποίος λαμβάνει ετησίως 12 εκατ. ευρώ.
Ο Ουαλός σταρ, ο οποίος αποχαιρέτησε τους Μαδριλένους με μήνυμά του το πρωί της Τετάρτης (1/6), είχε μέχρι πρότινος τα ηνία, καθώς το συμβόλαιο τού απέφερε 16 εκατ. ευρώ.
Με τον Αζάρ πλέον να είναι ο παίκτης με το πιο ακριβό συμβόλαιο, στη λίστα ακολουθούν οι Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς, Νταβίντ Αλάμπα, Καρίμ Μπενζεμά και Τιμπό Κουρτουά.
Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, κάτι το οποίο έκανε ξεκάθαρο και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στους δρόμους του Μπερναμπέου, όπου μιλώντας στον κόσμο των πρωταθλητών Ευρώπης, έδωσε την υπόσχεση πως την επόμενη σεζόν θα δώσει τα πάντα.
Ο Βέλγος επιθετικός λόγω των πολλών τραυματισμών δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ρεάλ, ενώ έντονη ήταν και η κριτική που δέχθηκα κατά καιρούς από τα ισπανικά Μέσα. Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Μαδρίτη έχει αγωνιστεί με τη "λευκή" φανέλα σε μόλις 66 παιχνίδια, πετυχαίνοντας έξι γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Υποστήριξη: SilkTech