Α ρε Γιώργο λείπεις… (τρία χρόνια μετά)

Πέμπτη, Μάιος 16, 2019 - 11:31πμ

Περίσσεψε η συγκίνηση το απόγευμα της Τετάρτης (15/5) στο γήπεδο της Θύελλας, μια μέρα χαρμολύπης για τον ιστορικό σύλλογο.

Από τη μία τα πανηγύρια για την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες μετά από 7 χρόνια φαγούρας στα τοπικά πρωταθλήματα και από την άλλη το αναγκαίο όσο και θλιβερό καθήκον να τιμηθεί η μνήμη για τον Γιώργο Νταγιούκλα.

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον τραγικό χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θύελλας σε τροχαίο δυστύχημα και έγινε στο γήπεδο «Φώτης Αραβαντινός» το 3ο κατά σειρά τουρνουά στη μνήμη του. Έγιναν αγώνες μεταξύ του Αχαϊκού, του Ατρομήτου, του Παμπατραϊκού και του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας (αρχικά είχε προγραμματιστεί και η συμμετοχή της Θύελλας, πριν όμως μετατεθεί από το Σάββατο στην Τετάρτη - την Ίδα του τουρνουά, ο αγώνας της με τον Κεραυνό).

Μαζεύτηκαν ρούχα, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε ιδρύματα της πόλης (Μέριμνα, Κιβωτός, Κωνσταντοπούλειο), επειδή «όλοι μαζί μπορούμε»! Κι επειδή αυτό θα έκανε και ο Γιώργος Νταγιούκλας.
Το τουρνουά στήριξε και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας.
Ξεχώρισε η στιγμή που το 7ο ΕΠΑΛ έδωσε όρκο νίκης φωνάζοντας «Νταγιού».

"ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ, ΜΑΜΑ"

Και φυσικά όλοι λύγισαν στο μήνυμα της μητέρας του, Γλυκερίας Λύτρα, που με αυτή τη φωτογραφία έγραψε στον λεβέντη της:

Τα παπούτσια σου έπαιξαν μπάλα σήμερα.. Όπως κάθε χρονο... Στο τουρνουά εκεί με ανθρώπους δεν σε ξεχνάνε ποτέ.... Δικιά σου μέρα σήμερα.. Καληνύχτα άγγελε μου..
Τέτοια ώρα ήταν....Όταν το τέλος έγινε οριστικό...μα για πιο τέλος μιλάω.. Εσύ αγόρι μου δεν έχεις τέλος...είσαι το παιδί μου κ με τον δικό σου σου τρόπο θα είσαι πάντα εδώ...Σ αγαπάω πολύ...απεριόριστα βαθιά....Σήμερα είναι η δική σου μέρα....15/5/16...15/5/19...τρία ολόκληρα χρόνια μακριά μας...απλά να άκουγα λίγο τη φωνή σου...μαμα;;;...απλά να με επερνες μια αγκαλιά....Για μια φορά....ελπίζω το Σ αγαπώ μου να φτάνει εκεί ψηλά....

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech