«Ράγισαν» καρδιές στο αντίο του ΝΒΑ στον Κόμπι και την Τζιάνα Μπράιαντ - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Φεβρουάριος 25, 2020 - 7:52πμ

Το δικό του «αντίο» είπε το NBA στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και της κόρης του, Τζιάνα, στο «Staples Center», που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο στις 26/01. Όλοι ήταν εκεί...

Φυσικά, η σύζυγός του, Βανέσα, η οποία τον αποχαιρέτησε με τρεμάμενη φωνή, ο μυθικός, Μάικλ Τζόρνταν, που δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του. Ο Σακίλ Ο'Νιλ. Γενικότερα ολόκληρο το NBA, πέραν της οικογένειάς του. Και πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή η Βανέσα Μπράιαντ κλήθηκε να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της, Κόμπι και την κόρη της, Τζίτζι στην έναρξη της τελετής που διεξήχθη στο Staples Center στην οποία οι Λέικερς, το ΝΒΑ και όλοι οι φίλοι του αθλήματος αποχαιρέτησαν έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες του αθλήματος.

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Η Βανέσα Μπράιαντ ανέβηκε στο σημείο που υπήρχε το μικρόφωνο και μίλησε για τον σύζυγό της και την κόρη της. Θυμήθηκε ιστορίες από την καθημερινότητά τους και τη ζωή τους γενικότερα. Στη συνέχεια περπατώντας με δυσκολία, τη βοήθησε ο Τζόρνταν να κατέβει από το σταντ για να καθίσει και πάλι στη θέση της.

Ακόμη και οι… Θεοί λυγίζουν!

Στην ομιλία του, στο μνημόσυνο του Κόμπι Μπράιαντ στο «Staples center», ο σπουδαίος Μάικλ Τζόρνταν δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Υποστήριξη: SilkTech