Qatargate: Το Κατάρ προσπάθησε να «βάλει γκολ» μέσω της Παρί Σεν Ζερμέν!

Παρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2022 - 9:51πμ
Πως χρησιμοποιήθηκε η γαλλική ομάδα

Πρωτοσέλιδο στην Liberation έγινε μια είδηση βόμβα που αφορά το Κατάρ και συγκεκριμένα το επονομαζόμενο και Qatar gate. Όπως φαίνεται σύμφωνα με την εφημερίδα, η χώρα του Κόλπου όπου έβρισκε τρύπα χωνόταν και μοίραζε μαύρο χρήμα. Σύμφωνα με την «Liberation», μέσω της Παρί σεν Σερμέν οι Καταριανοί έχοντας επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια, χρησιμοποιούσαν την εμβληματική ομάδα του Παρισιού για να κάνουν τις σκοτεινές δουλειές τους.
Σύμφωνα πάντα με την γαλλική εφημερίδα μιας σύμβαση που υπογράφηκε στις 25 Ιουλίου του 2017, θα βοηθούσε να φτιάξει την εικόνα του Κατάρ μετά τον αποκλεισμό που της είχε επιβληθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα από άλλες χώρες του Κόλπου.
Με το ποσό, των 2,34 εκατομμύρια ευρώ, το Γραφείο Κυβερνητικών Επικοινωνιών του Κατάρ (GCO) απαιτούσε έναν ορισμένο αριθμό ενεργειών για να βγει η χώρα από την διεθνή απομόνωση.
Ζητούσαν να επηρεαστούν πάντα σύμφωνα με τη Liberation η γαλλική Εθνοσυνέλευση μέσω των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών του 2017, η κινητοποίηση βασικών παραγόντων στον οικονομικό τομέα, οι οποίοι διατηρούν διασυνδέσεις με μετόχους από το Κατάρ, η στόχευση σε στελέχη που επηρεάζονται άμεσα από think tank και MKO και η προσέγγιση και ηευαισθητοποίηση της μουσουλμανικής κοινότητας σε Γαλλία και Ευρώπη.
Δούρειος Ίππος για να γίνουν δημοφιλείς και λαοφιλείς οι καταριανοί μια ποδοσφαιρική ομάδα κια όχι όποια και όποια, η Παρί Σεν Ζερμέν.
Να θυμίσουμε ότι η Qatar Sports Investments με επικεφαλής τον Νάσερ Αλ Κελαϊφί έχει αναλάβει τις τύχες της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2011.

Υποστήριξη: SilkTech