Πύρρος Δήμας: «Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας...»

Παρασκευή, Ιούνιος 14, 2019 - 1:10μμ

Ένα συγκινητικό μήνυμα για την γυναίκα του, Αναστασία, έγραψε ο Πύρρος Δήμας  καθώς σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε από την ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Αναστασία Δήμα διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι τον Ιανουάριο του 2016 και έχασε τελικά την μάχη με τον καρκίνο στις 14 Ιουνίου του 2018. Υπήρξε παρουσιάστρια τηλεοπτικών αθλητικών εκπομπών στην κρατική τηλεόραση και το 1996 στο Λιτόχωρο της Πιερίας παντρεύτηκε τον Πύρρο Δήμα. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τον Βίκτωρα, ο οποίος ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 1998, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα που γεννήθηκε στις 16/5/2009.

Σήμερα ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε στο Facebook μια τρυφερή φωτογραφία του μαζί με την Αναστασία, γράφοντας: «Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άφησες τον κόσμο για να ζήσεις μέσα μας. Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας και καμιά φορά σε κανένα όνειρο...».

Λίγες ημέρες μετά από τον θάνατό της, ο Πύρρος Δήμας είχε δημοσιεύσει ξανά μια κοινή τους φωτογραφία στο Facebook. «Αγαπητοί φίλοι, δυσκολεύομαι να βρω τα σωστά λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, μετά τον χαμό της Αναστασίας μου. Εγώ και η οικογένεια μου, μέσα στην οδύνη και στη συντριβή, αισθανθήκαμε σαν ζεστό χάδι παρηγοριάς τα λόγια και τα μηνύματά σας. Η Αναστασία αγωνίστηκε τρία χρόνια απέναντι στο καρκίνο. Στάθηκε γενναία. Ήταν πάντα γεμάτη δύναμη. Και αυτή η δύναμη δίνει σε μένα και στα παιδιά μας το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι. Θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους, έναν προς έναν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας. Το κάνω εγώ και τα παιδιά εκ μέρους της», είχε γράψει τότε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Πηγή: www.lifo.gr

Υποστήριξη: SilkTech