ΠΣΑΤ: Τρεις πανεπιστημιακοί στο 5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 14, 2018 - 6:24μμ

Τρεις σπουδαίες προσωπικότητες του πανεπιστημιακού χώρου θα διδάξουν στο «5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών», που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ και θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, με διεθνή χαρακτήρα για φέτος, με τη συνεργασία της AIPS.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εντάχθηκαν ο Ανδρέας Βέγλης, Καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ, Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Πλειός, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Πανεπιστήμιο Αθηνών, και η Γιώτα Αντωνοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι σπουδαίοι αθλητές και οι δημοσιογράφοι που θα διδάξουν και αυτοί στο Διεθνές Σχολείο, με τις εισηγήσεις να αφορούν το Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς και σημαντικά θέματα για τα Μέσα Ενημέρωσης και τη λειτουργία τους.

Επίσης, θα αφιερωθεί μία ημέρα και στον Αθλητικό Τουρισμό, που παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στη χώρα μας, με προσκεκλημένους τους ειδικούς του χώρου, επιτυχημένους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη διοργάνωση εκδηλώσεων, αλλά και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το «5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών» του ΠΣΑΤ απευθύνεται σε αθλητικούς συντάκτες, μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου, δημοσιογράφους, φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, απόφοιτους της Φυσικής Αγωγής, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης και γενικότερα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό πρόγραμμά του, που εμπλουτίζεται κάθε χρόνο.

Για τα μέλη του Συνδέσμου το παράβολο συμμετοχής είναι 70 ευρώ και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες 90 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται η διατροφή, η διαμονή στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς και η μετάβαση στην περιοχή.

Υποστήριξη: SilkTech