ΠΣΑΠ: «Bρείτε τους ηθικούς αυτουργούς»

Τρίτη, Φεβρουάριος 18, 2020 - 4:33μμ

Ενταση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα, όταν έφτασε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Παναχαϊκής από τη Λιβαδειά, όπου οι Αχαιοί ηττήθηκαν με 2-1.

Στο στόχαστρο βρέθηκαν κάποιοι παίκτες τους οποίους και τους κατηγόρησαν για «στημένα ματς».

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με ανακοίνωσή του, στηρίζει τους παίκτες που ήταν τα θύματα της εν λόγω επίθεσης.
H ανακοίνωση:

"Φτάνει πια... Το ποτήρι ξεχείλισε και δεν δύναται το μόνιμο θύμα στο καταταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ο ποδοσφαιριστής. Για όσους λησμονούν είναι εκείνος που είδε τα δεδουλευμένα του να... εξαφανίζονται εν μία νυκτί, γιατί ομάδες υποβιβάστηκαν με το 'έτσι θέλω', άλλαξαν ΑΦΜ ή όνομα και έμεινε απροστάτευτος. Είναι εκείνος που στα γήπεδα γίνεται αποδέκτης λεκτικής βίας, αλλά υπήρξαν, δυστυχώς, και χειρότερα. Οι συνάδελφοί μας της Παναχαϊκής δέχθηκαν και σωματική, όταν έπεσαν θύματα μίας άνανδρης και προφανώς οργανωμένης επίθεσης.
Κύριοι υπεύθυνοι, καλείστε να βρείτε τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και εκτελεστές, των όσων θλιβερών γεγονότων συνέβησαν χθες στην Πάτρα και να τους τιμωρήσετε με δια βίου αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση ανάμεσά μας στα γήπεδα και τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, λύπη, συναισθήματα και όχι το μίσος που προάγουν".

Υποστήριξη: SilkTech