Προβάδισμα Μπακς στους τελικούς με ηγέτη Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Μάιος 16, 2019 - 7:01μμ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ, έκαναν τα ξημερώματα οι Μιλγουόκι Μπακς, επικρατώντας στον πρώτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας, των Τορόντο Ράπτορς με 108-100.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του, κατάφεραν ν΄ αποφύγουν το «κάζο» που έπαθαν από τους Σέλτικς στον προηγούμενο γύρο, όταν στο πρώτο ματς της σειράς, ηττήθηκαν στο Μιλγουόκι και στην συνέχεια πέτυχαν τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Εξαιρετικό ομαδικό παιχνίδι από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δίχως… υπερβολές και καταχρήσεις είχε 24 πόντους (9/12 βολές, 6/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 τάπες και 5 λάθη σε 38 λεπτά. Το καλύτερο παιχνίδι του στα playoffs έκανε ο Μπρουκ Λόπεζ με 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 τάπες. Η ομάδα του Μάικ Μπαντενχόλζερ είχε 6/34 τρίποντα στα πρώτα τρία δωδεκάλεπτα, αλλά 5/10 στην τελευταία περίοδο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε την ικανοποίηση του, μιλώντας στα ΜΜΕ:

«Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ακόμα κι όταν δεν παίζω εγώ καλά, αυτή η ομάδα είναι ικανή να αντιδράσει. Οι παίκτες από τον πάγκο παίζουν καλά. Είναι ωραία κάθε βράδυ. Εγώ δεν έκανα ένα καλό παιχνίδι, αλλά η ομάδα μου έκανε και μπορέσαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη», δήλωσε σχετικά ο Έλληνας σούπερ σταρ και μίλησε για την ομάδα του Τορόντο.

Υποστήριξη: SilkTech