Πρώτος στις κορασίδες ο Π.Α.Ο. ΦΙΛΙΑ

Πέμπτη, Μάιος 9, 2019 - 7:31πμ

Στην Πάτρα την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Π.Ε.Α.Κ. στο κουκούλι οι προκριματικοί αγώνες ρυθμικής γυμναστικής κορασίδων Γ΄ περιφέρειας (Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας, Ηπείρου και ιονίων νήσων) της Ε.Γ.Ο. στους οποίους συμμετείχαν περίπου 50 αθλήτριες.

Η ομάδα του Π.Α.Ο. ΦΙΛΙΑ 1988 συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις του φέτος ( 2η στο κύπελλο ENSEMBLE νεανίδων και 3η  θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ENSEMBLE νεανίδων, 3η Θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, 1η θέση διασυλλογικό Γ΄περιφέρειας κ.λ.π), στους χθεσινούς αγώνες που διοργάνωσε η ΕΓΟ για την περιφέρεια μας, κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνθετο ομαδικό και προκρίθηκαν και δύο αθλήτριες (Σκόνδρα Εβελίνα και Ψωμά Κατερίνα) στους τελικούς που θα γίνουν στην Αθήνα σε 2 βδομάδες.

Στους αγώνες διακρίθηκαν και άλλες αθλήτριες από την Πάτρα.

Αριστερά  (2η Θέση: Προμηθέας Αμφιλοχίας). Στη μέση (1η Θέση: Π.Α.Ο. ΦΙΛΙΑ 1988) Δεξιά (3η Θέση: Κλεοπάτρα Πρέβεζας) την απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Κανελλάκης Νίκος.

Τα χρυσά κορίτσια της Πάτρας. Πρώτη ομάδα της Γ΄περιφέρειας στην Ελλάδα η ομάδα  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ του Π.Α.Ο.  ΦΙΛΙΑ 1988  Από αριστερά Η προπονήτρια Φλάμπουρα-Παυλάκη Καίτη.  Φώτη Ζωή, Ψωμά Κατερίνα, Σκόνδρα Εβελίνα, Δελέγκου Αγγελική και Μαυροειδή Μαριλία.

Υποστήριξη: SilkTech