Το Πρωτοδικείο έδωσε τη λύση στην Ολυμπιάδα

Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2019 - 9:50πμ

Με διοίκηση πρωτοδικείου λειτουργεί πλέον η Ολυμπιάδα, από την πρώτη του Οκτώβρη, μετά την αποτυχία πραγματοποίησης εκλογών μέσα στο καλοκαίρι.

Σε ένα ακόμα ιστορικό σωματείο δεν υπήρξε η απαραίτητη απαρτία στον αριθμό υποψηφιοτήτων για να γίνουν εκλογές, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη λύση του πρωτοδικείου.

Το χρονικό

Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου του 2019, οι «πορτοκαλί» είχαν την καθιερωμένη τους Γενική Συνέλευση ώστε να ορίσουν εκλογές μετά το πέρας τις συμπλήρωσης της θητείας της τότε διοίκησης.

Οι υποψηφιότητες όμως για την διαδικασία ήταν λιγότερες από τις απαιτούμενες κι έτσι προς απογοήτευση των ανθρώπων της, χρειάστηκε όπως λέει το καταστατικό, η επανάληψη της διαδικασίας χωρίς όμως και πάλι, αποτέλεσμα.

Έτσι στα τέλη Ιουνίου η Ολυμπιάδα απευθύνθηκε στο πρωτοδικείο για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, η οποία εγκρίθηκε με απόφασή του.

Με την απόφαση αυτή η Ολυμπιάδα τρέχει όλα της τα θέματα, με τη διοίκηση να είναι επιφορτισμένη μεταξύ άλλων να οδηγήσει τον σύλλογο σε εκλογές.

Η διοίκηση πρωτοδικείου μετά την απόφαση που κοινοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου έχει σαν πρόεδρο της τον Μάρκο Θεοδωράκη, γενικό γραμματέα τον Γιάννη Γιαλέλη και ταμεία τον Βασίλη Γαλάνη.

Υποστήριξη: SilkTech