Πρώτο βήμα αναδιάρθρωσης

Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019 - 11:01πμ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε στις 15 Ιανουαρίου να δημιουργήσει ολιγομελή ομάδα εργασίας που θα προετοιμάσει το πλαίσιο της αναδιάρθρωσης πάνω στο όποιο ήδη γίνονται τα πρωταθλήματα!

Αφού βρισκόμαστε ήδη στο 2019 και τα πρωταθλήματα είναι ήδη σε εξέλιξη με τους όρους που έχουν καθοριστεί πάνω «στα λόγια» του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, η ΕΠΟ προσπαθεί να νομιμοποιήσει και να δώσει υπόσταση στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Οι αποφάσεις θα παρθούν από την «ειδική ολιγομελή ομάδα εργασίας» που θα συγκροτηθεί με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Super League και της Football League.

Αφού γίνει αυτό το πρώτο βήμα, η πρόταση θα πρέπει να διαβιβαστεί στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Αυτός θα πρέπει να καταθέσει τροπολογία στην Βουλή, η οποία θα ορίζει το πλαίσιο των επαγγελματικών κατηγοριών.

Οι ενέργειες, φυσικά θα πρέπει να γίνουν άμεσα και να προλάβουν όλες τις γενικές πολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν και την αστάθεια της Κυβέρνησης.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Η ΕΠΟ ΑΝΕΦΕΡΕ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: Δημιουργείται, με συμμετοχή της Ε.Π.Ο., της Super League και της Football League, ειδική ολιγομελής ομάδα εργασίας, η οποία θα προετοιμάσει το πλαίσιο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, ενόψει της νέας περιόδου και στη συνέχεια θα το προωθήσει στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού προς νομοθέτηση».

Υποστήριξη: SilkTech