Πρώτο φιλικό στην Πάτρα η Παναχαϊκή - Υποδέχεται (18:00) τον Ιωνικό

Σάββατο, Σεπτέμβριος 12, 2020 - 10:02πμ

Το πρώτο της εν Πάτραις φιλικό για τη νέα χρονιά δίνει η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούν (18:00, live στο sportin.gr) στο γήπεδό τους στην Αγυιά τον Ιωνικό.

Μετά από ένα μήνα προετοιμασίας η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, θα δώσει το πρώτο της τεστ στην έδρα της απέναντι στους Νικαιώτες που επιστρέφουν μετά από χρόνια στη Β’ Εθνική και θα επισκεφθούν την Πάτρα και για επίσημο παιχνίδι.

Οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας τους, που περιλαμβάνει την συναρμολόγηση του συνόλου που θέλει να «χτίσει» ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο νεαρός τεχνικός έχει όλους τους παίχτες του στη διάθεσή του, πλην του Βασίλη Πλιάτσικα που συνεχίζει την αποκατάστασή του, ενώ αναμένεται να δοκιμάσει τα σχήματα που δουλεύει με την επιστροφή της ομάδας από την Πορταριά, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στο μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για το φιλικό με τον Ιωνικό.

Οι "κοκκινόμαυροι" προπονήθηκαν στο "Αλ. Σπανός" κάνοντας αγωνιστικά παιχνίδια 5x2, ταχύτητες αντιδράσεις και στατικές φάσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου (12/9-18:00) η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί την ομάδα της Νίκαιας στο γήπεδο της στην Αγυιά σε έναν αγώνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά και μέσα από το Panachaiki TV.

Υποστήριξη: SilkTech