Το πρώτο διαρκείας στην "Αγιασοφιά" δόθηκε στον παππού με το πρόστιμο

Σάββατο, Απρίλιος 11, 2020 - 1:01μμ

Μετά από προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο παππούς που «έφαγε» πρόστιμο επειδή ήθελε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ, θα πάρει τιμής ένεκεν το πρώτο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά.

Την Παρασκευή (10/4) ένας ηλικιωμένος κύριος έφαγε πρόστιμο γιατί ενώ επιθυμούσε να δει από κοντά το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνησή του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ

Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό αυτό προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της ΠΑΕ η οποία προσπαθεί να ενημερωθεί για τα στοιχεία του ηλικιωμένου φίλου της ΑΕΚ και να επικοινωνήσει μαζί του για να του καλύψει το πρόστιμο, αλλά παράλληλα να προτρέψει τόσο εκείνον όσο και όσους «κουβαλάνε» την ίδια τρέλα και θέλουν να δουν από κοντά τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια να μην επιχειρήσουν να το κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της πανδημίας.

Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ, μετά από προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, στον ηλικιωμένο άνδρα θα δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει, την ΑΕΚ.

Υποστήριξη: SilkTech