Πρώτη στην Παναχαϊκή με προπόνηση, νέα πρόσωπα και απουσίες - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Ιούλιος 2, 2019 - 10:21μμ

Η πρώτη προπόνηση της Παναχαϊκής για την νέα σημαντική περίοδο 2019-2020 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/7) στο γήπεδο της ομάδας  στην Αγυιά.

Οι «κοκκινόμαυροι» προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς στο βοηθητικό γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ανέλυσε μεταξύ άλλων το πλάνο της προετοιμασίας.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Σούλης, Καπούταγλης, Μπαμπούνης, Τσελεπίδης, Πολίμος, Μασούρας, Μουστακόπουλος, Μαυριάς, Παπατόλιος, Αντωνακόπουλος, Λινάρδος,  Μωραΐτης, Κυνηγόπουλος, Πατάπης, Πατρωνής, Βαρσαμίδης, Βασιλικόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης και ο Σταυρόπουλος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Ίσρα Κολ και ο Τζέιμς Σταμόπουλος ήταν απόντες καθώς βρίσκονται στο εξωτερικό και αναμένονται στην Πάτρα τις επόμενες μέρες.

Η Παναχαϊκή θα προπονηθεί την Τετάρτη (3/7) και την Πέμπτη  (4/7) στο βοηθητικό της Αγυιάς, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (5/7) και του Σαββάτου (6/7) θα προπονηθεί στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου.

Υποστήριξη: SilkTech