Πρώτη προπόνηση στον Αίολο Αγυιάς - ΦΩΤΟ

Παρασκευή, Αύγουστος 24, 2018 - 3:05πμ

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 22/8 ο Αίολος Αγυιάς στο νέο κλειστό γυμναστήριο του. Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο του Αίολου Αγυιάς καλωσόρισαν τους παλιούς και τους νέους παίκτες του Συλλόγου, ενώ στην συνέχεια αναλύθηκαν οι στόχοι, που δεν αφορούν μόνο την προσεχή σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

«Θέλουμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ, να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου, να αποκτήσουμε αυτοματισμούς σαν ομάδα - κάτι που θα το δουλέψουμε από την πρώτη κιόλας προπόνηση - και να χτίσουμε έναν σταθερό κορμό με προοπτική 3ετίας που θα φέρει τον Αίολο Αγυιάς – γιατί όχι; - ακόμη και στις εθνικές κατηγορίες.

Αυτό θα γίνει, όμως, με σκληρή δουλειά, την σωστή στιγμή και με κανόνες και με σεβασμό μεταξύ μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Παπαδημητρίου, ο οποίος έθεσε σαν στόχο και την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών από τον Σύλλογο και την συνεργαζόμενη ΑΕ Αγυιάς.

Ο Ανδρέας Παπαδημητρίου εξήγησε στους παίκτες ότι πρέπει να νιώθουν τυχεροί που βρίσκονται σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο όπως ο Αίολος Αγυιάς, που διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, μπασκετικούς ανθρώπους και που διακρίνεται για τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του.

Στη διάρκεια της πρώτης παρουσιάστηκαν και τα μέλη του σταφ, ο Αγγελος Χαντζαράς (βοηθός προπονητή), ο Τάσος Φασουλής (γυμναστής), οι Γιώργος Σίψας και Αντώνης Γεωργακόπουλος (γενικός αρχηγός και έφορος αντίστοιχα), ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος (γιατρός) και ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης (φυσικοθεραπευτής).

Υποστήριξη: SilkTech