Πρώτη νίκη και... αέρα κορυφής η Παναχαϊκή

Κυριακή, Ιανουάριος 24, 2021 - 4:02μμ

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Παναχαϊκή που πέρασε, έστω και προσωρινά στην κορυφή. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 του ΟΦ Ιεράπετρας για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον μόνιμο σκόρερ της, Βέλικο Μπάτροβιτς και τον Χρήστο Αραβίδη που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και άλλαξε όλη τη ροή του παιχνιδιού, η Παναχαϊκή, στο πρώτο της παιχνίδι που δεν δέχεται γκολ, πήρε το πρώτο της «τρίποντο» φτάνοντας στους 5 βαθμούς και έχει ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι την Τετάρτη (27/1) με τον Καραϊσκάκη με σκοπό να στήσει το δικό της νικηφόρο σερί.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε όλο το παιχνίδι στην Αγυιά, στη δεύτερη εντός αναμέτρηση της Παναχαϊκής στη σεζόν, με τον Αραβίδη να μπαίνει στο 52΄και σε 3 λεπτά να αλλάζει όλο του ρου του ματς.

Στην αρχή έχασε την πρώτη μεγάλη στιγμή της Παναχαϊκής και στην επόμενη φάση πήρε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα από τον Αμπέλ Μασουέρο. Ο έμπειρος επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα και το πέναλτι και πλέον έδωσε στους «κοκκινόμαυρους» φτερά στα πόδια για την πρώτη νίκη, καθώς και οι αντίπαλοί τους που δεν απείλησαν καθόλου σε όλο το παιχνίδι ήταν και με παίχτη λιγότερο.

Το τελικό σκορ έγραψε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και μόνιμος πρωταγωνιστής της Παναχαϊκής σε κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα, Βέλικο Μπάτροβιτς με πολύ όμορφη ενέργεια.

Πλέον το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλος, που κράτησε για πρώτο ματς ανέπαφη την εστία του, επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Τετάρτης, και τέταρτο σε 10 μέρες, με τον Καραϊσκάκη στην Αγυιά.

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

4ος: Κοκκόρης (Αρκαδίας)

Κάρτες: 15’ Κουσκουνάς, 80’ Μπάτροβιτς/ 15’, 54’ Αμπέλ Μασουέρο, 44’ Ντάλα Κόστα, 50’ Κούστα, 78΄Πριόνας, 93’ Τσακμάκης

Κόκκινη: 54’ Αμπέλ Μασουέρο

Γκολ: 55’ πεν. Αραβίδης, 81’ Μπάτροβιτς

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Σούλης, Σταμόπουλος (85’ Μπελεζάκης), Πατάπης, Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος (68’ Πάνος), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (68’ Αργυρόπουλος), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Τσερούτι (52’ Αραβίδης), Κουσκουνάς © (85’ Μασούρας)

ΟΦ Ιεράπετρας (Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Αμπέλ Μασουέρο, Σμίλτος ©, Καπίας, Καψάλης (77’ Πριόνας), Λεμονής (88’ Καλλιμάνης), Αρναούτογλου, Βογιατζής, Φουάσης (66’ Τσακμάκης), Κούστα (77’ Γκίνη), Ντάλα Κόστα (66’ Γκούφας)

Υποστήριξη: SilkTech