Πρώτη νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη στο 2018

Τετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 1:01μμ
facebook.com

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε στο Μεξικό την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης για το 2018. Συγκεκριμένα η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε της Λάρα Αρουαμπαρένα με 2-0 σετ, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά «Abierto Mexicano» στο Ακαπούλκο.

Η Σάκκαρη κέρδισε την Ισπανίδα αντίπαλο της με 6-3, 7-6 (1) και προκρίθηκε στις «16», μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά παιχνιδιού.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ

Ο Θανάσης Κοκκινάκης αρχίζει να βρίσκει τον (αγωνιστικό) εαυτό του, μετά το σοβαρό τραυματισμό του, και κατάφερε να προκριθεί στο Β' γύρο του τουρνουά του Ακαπούλκο.

Ο νεαρός Ελληνοαυστραλός τενίστας νίκησε στην πρεμιέρα του τουρνουά στο Μεξικό, τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ από το Καζακστάν με 6-4, 6-2 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ο Κοκκινάκης αντιμετώπισε έντονα προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία 2,5 χρόνια.

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΝΑΔΑΛ

Ο Ράφα Ναδάλ αποφάσισε ν' αποσυρθεί, τελευταία στιγμή, από το τουρνουά του Ακαπούλκο. Ο Ισπανός σούπερ σταρ ένιωσε στην προπόνηση ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, εκεί όπου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Australian Open, και οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου κόντρα στον Φελιθιάνο Λόπεθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το έκτο σερί τουρνουά το οποίο δεν μπορεί να ξεκινήσει ή να ολοκληρώσει ο Ναδάλ, καθώς προηγήθηκαν η Βασιλεία, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μπρίσμπεν και η Μελβούρνη. Σύμφωνα με τους γιατρούς θα συμμετάσζει κανονικά στα Masters του Indian Wells και του Μαϊάμι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech