Πρώτη φιλική ήττα με καλή εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη

Σάββατο, Αύγουστος 18, 2018 - 10:17μμ

Την πρώτη της φιλική ήττα γνώρισε η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» στο δυσκολότερο μέχρι ώρας, τεστ που είχαν να δώσουν γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι» είναι σαφώς πιο έτοιμοι από την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, καθώς το πρωτάθλημα της Σουπερλίγκ ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Εξαιρετική εικόνα είχε η Παναχαϊκή, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με τον τεχνικό της να χρησιμοποιεί και πάλι δύο ενδεκάδες, δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις.

Όλο η ουσία του παιχνιδιού ήταν στο πρώτο μέρος, με τον Πανιώνιο να προηγείται στο 26’ με γκολ του Κούρντι, την Παναχαϊκή να ισοφαρίζει άμεσα (30’) με τον Μωραΐτη, που άνοιξε λογαριασμό για την φετινή χρονιά και τον Σπιριντόνοβιτς να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Μεγάλη πίεση δέχθηκαν στο πρώτο μισό οι «κοκκινόμαυροι» που ξεκίνησαν εξαιρετικά στο πρώτο 20λεπτο, αλλά από εκεί και έπειτα οπισθοχώρησαν αρκετά.

Αντίθετα στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή, και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, ανέβηκε σταδιακά χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, με τους Αντωνακόπουλο, Πατάπη και Κυνηγόπουλο, να φύγει με την φιλική ισοπαλία από τη Νέα Σμύρνη.

Η Παναχαϊκή αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη νέα της λευκή εμφάνιση που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια

Γκολ: Κούρντι 26’, Σπιριντόνοβιτς 45’ / Μωραΐτης 30'

Η ενδεκάδα του Α’ ημιχρόνου: Κολοβούρης, Ντάσιος, Σωτηράκος, Κοτσώνης, Πολίμος, Πλέγας, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Καρατσανάκοφ, Κολ, Μωραϊτης.

Η ενδεκάδα του Β' Ημιχρόνου: Καπούταγλης, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Παπατόλιος, Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Μαυριάς, Αντωνακόπουλος (70’ Σταυρόπουλος).

Υποστήριξη: SilkTech