Πρώτη αποχώρηση παίκτη από την Ελλάδα λόγω lockdown!

Κυριακή, Νοέμβριος 15, 2020 - 8:02πμ

Η πρώτη αποχώρηση παίκτη από ελληνικό πρωτάθλημα λόγω του lockdown είναι πλέον γεγονός. Τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και το καθολικό lockdown που βιώνει η χώρα μας έφερε και την πρώτη αποχώρηση παίκτη από ελληνικό πρωτάθλημα.

Με την καθυστέρηση που παρατηρείται στην εκκίνηση τόσο της Super League 2 όσο και της Football League λόγω της αναστολής στην αγωνιστική δράση, η ΑΕΠ Κοζάνη χάνει τον Ιάπωνα σταρ, Μορίμοτο.

Όπως επιβεβαίωσε η ΠΑΕ της FL o Μουντιαλικός επιθετικός που αποτέλεσε και τη «βόμβα» της χρονιάς ετοιμάζεται να αποχωρήσει για την Ισπανία καθώς δεν διαφαίνεται φως για σέντρα στην Football League με τα τωρινά δεδομένα. Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται είναι εάν ο Ιάπωνας φεύγει μόνο για... προπονήσεις ή γενικά.

Ειδικότερα η ΑΕΠ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της:

«Ήταν στην κυριολεξία, η μεταγραφή της χρονιάς για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μοριμότο, πείστηκε και δέχτηκε να έρθει να βοηθήσει την ομαδα της ΑΕΠ Κοζάνης, στην προσπάθεια της να καθιερωθεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και αγάπη από όλους τους φιλάθλους της Δ. Μακεδονίας, ενώ η μεταγραφή αυτή έγινε κεντρικό θέμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιαπωνία.

Δυστυχώς, για τον συμπαθέστατο Ιάπωνα διεθνή άσσο, όλα ήρθαν ανάποδα.

Η ομάδα δεν έγινε δυνατό να αγωνισθεί στην Σούπερ Λιγκ 2, μετά ήρθε η πρώτη γενική απαγόρευση στην Κοζάνη.

Και φυσικά αναβολή του πρωταθλήματος. Πρωτόγνωρες καταστάσεις, που για έναν επαγγελματία, είναι καταστροφικές.

Ο Μοριμότο, εξετάζει την περίπτωση να φύγει για Ισπανία, στο φίλο του και μεγάλο σταρ του ποδοσφαίρου Kagawa, όπου θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται».

Υποστήριξη: SilkTech