Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2023 η Patras Stratego Team και χρυσός ο Γεράσιμος Καρέλας!

Δευτέρα, Μάιος 8, 2023 - 9:31πμ
Θριαμβευτές γυρίζουν από την Θεσσαλονίκη οι αθλητές της Πάτρας

Θριαμβευτές γυρίζουν από την Θεσσαλονίκη οι αθλητές της Πάτρας. Μετά από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η Patras Stratego Team διέπρεψε στο ομαδικό και στο ατομικό.

Ο Πατρινός πρωταθλητής Γεράσιμος Καρέλας, μετά την πρώτη θέση στο προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατέκτησε με 42 βαθμούς την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και μάλιστα, έναν γύρο πριν το τέλος. Στην δεύτερη θέση ακολούθησε ο κορυφαίος Γιώργος Πετρουλάκης από την ομάδα της Αθήνας. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η έκπληξη των αγώνων, ο ελπιδοφόρος έφηβος από τις Σέρρες Κωνσταντίνος Βιντινής.

Η χρυσή σύνθεση της Patras Stratego Team αποτελούταν από τους Ανδρέα Βρη, Γεράσιμο Καρέλα, Δημήτρη Κοσμόπουλο, Γιώργο Παπαλεξόπουλο, Ανδρέα Σαββανή, Γιώργο Τρυπαναγνωστόπουλο και Δημήτρη Χριστοδούλου. Άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο οι αγωνιστικές της επιδόσεις, όσο και η γενικότερη παρουσία της.

Αγωνιστικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego 2023, χαρακτηρίστηκε από υψηλό ανταγωνισμό και πραγματοποιήθηκαν πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις. Συμμετείχαν πολλές από τις εμβληματικές φιγούρες του ελληνικού αγωνιστικού Stratego, αλλά και ανερχόμενοι παίκτες της νέας γενιάς.

Η Patras Stratego Team ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον Βασίλη, την Ναταλί και τον Σταύρο. Επίσης ευχαριστεί το eFantasy.gr Game Arena | Tournaments & Events in Thessaloniki για την φιλοξενία στον χώρο αγώνων και παράλληλα εύχεται καλή αντάμωση στους φίλους συναθλητές, παλιούς και νέους, από τις υπόλοιπες ομάδες.

Υποστήριξη: SilkTech