Πρωταθλήτρια Δυτικής Ελλάδας στο σκάκι η ΕΑΠ

Δευτέρα, Οκτώβριος 21, 2019 - 10:31μμ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα σκάκι της ΕΑΠ στέφθηκε πρωταθλήτρια Δυτικής Ελλάδος.

Την Κυριακή (20/10) οι σκακιστές του σωματείου κέρδισαν με 5-1 τη ΓΕΑ Αγρινίου παίρνοντας απευθείας το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 28 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου.

Την ομάδα που κατέκτησε την κορυφή απαρτίζουν οι: Μαρίνα Γκολφινοπούλου, Νικόλαος Σκανδάμης, Γεωργία Χριστοδούλου και Κωνσταντίνος Κούτρας που στο Αγρίνιο έκαναν νίκες, καθώς και ο Πανορμίτης Χριστοδούλου και Αριστοτέλης Αλυσανδράτος που έφεραν ισοπαλία.

Ο προπονητής και υπεύθυνος του τμήματος σκάκι της ΕΑΠ, Κώστας Σιέμπος, ευχαριστεί και δημόσια για την πολύπλευρη στήριξή τους, τις οικογένειες Τρίγκα, Τζακώστα, Τζωρτζίδη, Μαστρογιαννοπούλου και Παπαδοπούλου, όπως επίσης και τον Βασίλη Παπαδόπουλο για την σπουδαία προσφορά του στο σωματείο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές μας και να αφιερώσω αυτή την πρόκριση στην γυναίκα μου που έχει την γιορτή της, στο παιδάκι μου που είχε γενέθλια την Τρίτη, στον αδελφό μου Χάρη Σιέμπο που εάν δεν ήταν δίπλα μου μπορεί και τα να είχα παρατήσει, στη Διοίκηση του σωματείου που έξι χρόνια τώρα μας στηρίζει στις προσπάθειές μας, αλλά και στον Χριστόφορο Σταμόπουλο καθώς χωρίς αυτόν δεν θα ήμασταν στην ΕΑΠ. Τα καλύτερα έρχονται!», δήλωσε ο Κώστας Σιέμπος.

Υποστήριξη: SilkTech