Πρωταθλητής στο σχολικό χάντμπολ Αχαΐας το 7ο ΓΕΛ Πάτρας

Τετάρτη, Μάιος 11, 2022 - 5:30μμ
Επικράτησε 23-6 του 2ου ΓΕΛ Πάτρας

Διεξήχθη την Τρίτη στο κλειστό Γυμναστήριο « Κώστας Πετρόπουλος » ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος χάντμπολ νομού Αχαΐας .
Στο τελικό βρέθηκαν οι ομάδες του 7ου ΓΕΛ Πάτρας και του 2ου ΓΕΛ Πάτρας. Ύστερα από ένα καταιγιστικό παιχνίδι η ομάδα του 7ου ΓΕΛ στέφθηκε πρωταθλήτρια με τελικό σκορ 23-6 . Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του 7ου δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα .
Την απονομή του κυπέλλου εκ μέρους του ΠΕΑΚ έκανε ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Κουρέτας.
Η πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού θα αγωνιστεί πιθανότατα την Παρασκευή 13-5-22 στο Άργος με το Λύκειο ΄Αργους για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος όπου θα συμμετέχει στην τελική φάση για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα .
Την ομάδα του 7ου ΓΕΛ αποτελούσαν οι αθλητές – μαθητές: Ευθυμίου Ηλίας Αρχηγός ,Ράγκος Πέτρος , Ζαρονίκας Δημήτριος ,Δημόπουλος Νικόλαος , Μανίκας Παναγιώτης ,Βαφέας Θεόδωρος , Καραγεώργος Άγγελος,Αντωνιάδης Δημήτρης ,Ανδρικόπουλος Νικόλαος, Παπαθανασόπουλος Νικόλαος , Τζάρας Στυλλιανός , Λυκούδης Σπύρος και Φιλιππάτος Οδυσσέας . Γυμναστές –Προπονητές της ομάδας Σπηλιωτόπουλος Δημήτριος , Γουβέλη Κωνσταντίνα.
"Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα και καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις στους μαθητές της Γ Λυκείου οι οποίοι σε λίγες ημέρες θα δώσουν τις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση" αναφέρει η διεύθυνση του σχολείου.

Υποστήριξη: SilkTech