Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ανδρέας Ζαχαράκης του Ερμή (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Ιούλιος 20, 2021 - 9:00πμ
O Aνδρέας Ζαχαράκης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας έρχεται στην Πάτρα, από τον Τοξότη του ΑΟΠ Ερμής Ανδρέα Ζαχαράκη.

Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας του 2020 και χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης συνεχίζει το σερί του κερδίζοντας επάξια και τον φετινό τίτλο. Στο άλσος Βεικου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα ανδρών γυναικών με τον Ζαχαράκη να τερματίζει πρώτος στο γύρο κατάταξης με 696/720 και να αποκλείει τους αντιπάλους του την δεύτερη μέρα φτάνοντας στον τελικό με τον Δρακιωτη. Με 145-143 στέφθηκε ξανά Πρωταθλητής Ελλάδας! Στον ίδιο αγώνα εκπροσώπησε τον Ερμή και ο Καρβούνης Κώστας στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα που πέρασε την φάση των 32 και τερμάτισε στην 18 θέση του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΠ Ερμής περήφανος όχι μόνο για τους άνδρες της ομάδας αλλά και για τους νέους αφού μια εβδομάδα νωρίτερα στο πρωτάθλημα Νέων2021 ο Πατρινός σύλλογος έδειξε ξανά την δυναμική του με την εκπληκτική εμφάνιση και το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τόξο νεανίδων της Έλενας Στρεμμένου, το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό σύνθετου νέων ανδρών με τους Στρατογιαννη Αλέξη, Πανουτσοπουλο Παναγιώτη και Πανουτσοπουλο Ιάσονα, το ασημένιο μετάλλιο του Στολακη Αγγέλου στο σύνθετο εφήβων, την 4η θεση στο Ολυμπιακό τόξο εφήβων με τον Λυγιδακη Νικο και το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό σύνθετου τόξου νέων με την Αλεξοπούλου Αναστασία και Πανουτσοπουλο Ιάσονα!

Οι πατρινοί τοξότες του ΑΟΠ Ερμή θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κύπελλο Ελλάδας 2021.

Υποστήριξη: SilkTech