Πρωταθλητές Ελλάδας Καρέλα, Παπανδρεοπούλου, Σκούρτης (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Ιούλιος 10, 2021 - 9:07μμ
Καρέλα - Λεβιδιώτης - Σκούρτης, Παπανδρεόπουλος - Παπανδρεοπούλου

Οι πρώτες επιτυχίες για τους Αχαιούς στο 54ο πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου παίδων - κορασίδων Κ18 (17-16 ετών και μικρότεροι) είναι γεγονός.

Η πρώτη μέρα των αγώνων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο, που είναι αφιερωμένοι στον αείμνηστο Βασίλη Σεβαστή, έφερε την εντυπωσιακή Αναστασία Καρέλα της Ολυμπιάδας στην 1η θέση των 400μ. Χρυσό μετάλλιο και για τον Αλέξανδρο - Διαμαντή Σκούρτη μετά από μια αψεγάδιαστη κούρσα στα 1.500μ. Αμφότεροι προπονούνται με τον Κώστα Λεβιδιώτη.

Τρίτο χρυσό, από την Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου (Κούρος) στο ύψος με 1.68μ. Προπονητής (και πατέρας της) ο Γιώργος Παπανδρεόπουλος.

Από ατόφιο χρυσάφι η σκυτάλη 4Χ100 της ΠΓΕ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με ν.ρ.ο. 48.52 (προπονητής ο Βασίλης Βενέρης). Ετρεξαν οι: ΖΑΧΟΥΛΙΤΗ, ΒΟΥΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΥΚΑΤΟΥ.

H Kατερίνα Λουκάτου της Παναχαϊκής (προπονητής ο Βασίλης Βενέρης) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ., όπως και ο ταλαντούχος Κώστας Γκοτσόπουλος του Αρίωνα (προπονητής Κώστας Μπούσιας) στη σφαιροβολία.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στα 400μ, η Μαρία Παναγιωτοπούλου της Παναχαϊκής (προπονητής ο Βασίλης Βενέρης) όπως και ο Ανδρέας Γεωργίου του Αθηνόδωρου (προπονητής ο Νίκος Τσιοφύλας) στα 1.500μ.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δύο μετάλλια στα 10.000 μέτρα βάδην, ασημένιο και χάλκινο από τους πρωταθλητές της Ολυμπιάδας Δημήτρη Κονιδάρη καί Ελισσαίο Μπαρδακη πού προπονούνται με την Ντίνα Μπορνιβέλλι.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech