Πρωταγωνίστησαν ΕΑΠ και Ολυμπιάδα στην Α2 Εθνική

Δευτέρα, Μάρτιος 19, 2018 - 11:00μμ

Το σύντομο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών ολοκληρώθηκε για ΕΑΠ, Ολυμπιάδα και Α.Ο. Αιγιαλέων με όλες τις ομάδες να είναι εντός στόχων, αφού ο βασικότερος όλων ήταν η παραμονή.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ΕΑΠ και Ολυμπιάδα φλέρταραν με τα πλέι οφ ανόδου, κάτι που φαίνεται από την τρίτη θέση των "μελανόλευκων", καθώς και την πέμπτη των "πορτοκαλί", οι οποίοι επί της ουσίας είχαν μόλις πέντε βαθμούς διαφορά από την πρώτη δυάδα.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για τις τοπικές ομάδες, όπου η ΕΑΠ κατέκτησε την τρίτη θέση στο δεύτερο υποόμιλου του πρώτου ομίλου, έχοντας συνολικά 10 νίκες και έξι ήττες σε 16 αγώνες.

Από την πλευρά της, η Ολυμπιάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 34 βαθμούς στον πρώτο υποόμιλο του πρώτου ομίλου, με την πατρινή ομάδα να έχει 12 νίκες και 6 ήττες σε 18 αγώνες.

Την μεγάλη έκπληξη έκανε ο νεοφώτιστος Α.Ο. Αιγιαλέων, ο οποίος τερμάτισε στην έκτη θέση με 20 βαθμούς και 6 νίκες και 10 ήττες. Στην περίπτωση της ομάδας του Αιγίου αξίζει να σημειωθεί ότι καθοριστική ήταν η παρουσία του Σταύρου Γεράνιου στον πάγκο της.

Τέλος η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα δεν ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, αφού αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε.

Αμαλία Λαλιώτη

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική