Το προσβλητικό πανό που δίχασε τον Άγιαξ! (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Οκτώβριος 26, 2021 - 11:05πμ
Το πανό του Άγιαξ

Οι οπαδοί του Άγιαξ ανάρτησαν ένα τεράστιο πανό για να κοροϊδέψουν αυτούς της PSV, ωστόσο το προσβλητικό περιεχόμενο του... δίχασε την ομάδα και όχι μόνο.

Σάλο προκάλεσε το τεράστιο πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του Άγιαξ στο ντέρμπι με την PSV. Σε αυτό παρουσιαζόντουσαν δυο παίκτες της αντιπάλου με αυγά στο κεφάλι, όπως το καρτούν calimero. Στις εμφανίσεις του είχαν το προσβλητικό «Brainfart Aidshoven», αντί για τον χορηγό «Brainport Eindhoven». Η Brainport Eindhoven είναι ο κύριος χορηγός της PSV, με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην περιοχή – Philips, ASML, High Tech Campus Eindhoven, Jumbo Supermarkets, Swinkels Family Brewers και VDL Groep – να υποστηρίζουν το κλαμπ.

Με το πανό οι οπαδοί του Άγιαξ ήθελαν να δείξουν ότι ο σύλλογός τους κερδίζει περισσότερα χρήματα από μόνος του, χάρη στα διαδοχικά πρωταθλήματα και τα έσοδα από το Champions League. Ωστόσο, η διοίκηση του Αίαντα δεν είχε ενημερωθεί για το τελικό περιεχόμενο, άσκησε κριτική στους οπαδούς της ομάδας, ενώ ο κόουτς, Τεν Χάαγκ ζήτησε συγγνώμη, όπως άλλωστε και ο σύλλογος.

Υποστήριξη: SilkTech