Προπόνηση και σεμινάριο για χειραγωγημένους αγώνες στην Παναχαϊκή - ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Φεβρουάριος 25, 2021 - 10:02πμ

Με προπόνηση στο Προπονητικό της Κέντρο “Αλ. Σπανός” συνεχίστηκε την Τετάρτη (24/2) η προετοιμασία της Παναχαϊκής για το ντέρμπι της Κυριακής (28/2) με την Ξάνθη στην Αγυιά.

Στη μεσοβδόμαδη διαδικασία δόθηκε έμφαση στην ειδική ομαδική τακτική και σε υποομαδική τακτική μέσα από αγωνιστικά παιχνίδια.

Σε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης  είναι οι ποδοσφαιριστές Κουσκουνάς και  Σταμόπουλος, που παλεύουν για αν επιστρέψουν άμεσα σε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αθλητικό σεμινάριο Sportradar

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ανακοίνωσε πως πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/2) το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο «Αλ. Σπανός» το ετήσιο καθιερωμένο αθλητικό σεμινάριο καταπολέμησης των χειραγωγημένων αγώνων στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης από την ΕΕΑ.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την επίβλεψη του εκπροσώπου της εταιρείας Sportradar, -αποκλειστικού συνεργάτη της UEFA στον τομέα της παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων προς ανίχνευση περιπτώσεων στοιχηματιής απάτης – η οποία συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον επαγγελματικό αθλητισμό.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ.

«ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ!» αναφέρει η καμπάνια του προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Sportradar, τη Super League Greece.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν τα μέλη που απαρτίζουν κάθε ομάδα για το πώς τα πρόσωπα που χειραγωγούν αγώνες, οι match-fixers, διαφθείρουν τον κόσμο των αθλημάτων μέσω των χειραγωγημένων αγώνων.

Υποστήριξη: SilkTech