Προπονήσεις στην άμμο για την Ακαδημία των Σπορ

Δευτέρα, Μάιος 4, 2020 - 12:00μμ

Θολό είναι το τοπίο έναρξης προπονήσεων των ομαδικών αθλημάτων σε κλειστούς χώρους.

Για τον λόγο αυτό η Ακαδημία των Σπορ με όλα της τα τμήματα θα ξεκινήσει αρχικά προπονήσεις στα ανοιχτά γήπεδα άμμου του ΠΕΑΚ Πάτρας με beach handball πίσω από το κολυμβητήριο Α. Πεπανός.

Ιστορικά θυμίζουμε ότι ανδρική ομάδα αποτελούμενη από Πατρινούς παίκτες το 2000 κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών σε γήπεδα που είχαν δημιουργηθεί στην παραλία του Ρίου, ενώ η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα στα ίδια γήπεδα και διοργάνωση είχε κατακτήσει δεύτερη Πανελλήνια θέση.

Επίσης σήμερα ο Πατρινός σύλλογος έχει στην δύναμη του δύο παίκτες καταξιωμένους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα beach handball με πληθώρα συγκομιδής Πανελληνίων πρωταθλημάτων, τον Μεσογειονίκη στους πρόσφατους ΙΙ παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες, τον Κανέλλο Γεωργίου και τον Παναγιώτη Ακριδοπούλο.

Μάλιστα όπως τονίζει και ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης Πελοποννήσου της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος:

"Με προίκα τον εξοπλισμό από τους παράκτιους μεσογειακούς αγώνες είχαν προγραμματιστεί φέτος στα ανοιχτά γήπεδα άμμου του ΠΕΑΚ Πάτρας να πραγματοποιηθούν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα beach handball παίδων ανδρών-γυναικών. Δυστυχώς όμως λόγω των μέτρων (όπως έκανε και Ευρωπαϊκή ομοσπονδία) θα αναβληθούν και όλες οι εκδηλώσεις και πρωταθλήματα στην άμμο. Ωστόσο σύμφωνα με τα μέτρα που θα εξαγγείλει το υπουργείο αθλητισμού οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν όταν επιτραπούν με όσα θα ορίσουν οι ιθύνοντες των υγειονομικών επιτροπών, τόσο για τους άντρες όσο και για τις υπόλοιπες κατηγορίες στα ανοικτά γήπεδα άμμου του ΠΕΑΚ Πάτρας".

Υποστήριξη: SilkTech