Προμηθέας-Λόντον Λάιονς: Για την επιστροφή στις νίκες

Τρίτη, Δεκέμβριος 6, 2022 - 12:00μμ
Υποδέχεται τη Λόντον Λάιονς του Κώστα Κουφού για την έβδομη αγωνιστική των ομίλων του Eurocup

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει ο Προμηθέας Πάτρας, που υποδέχεται σήμερα (19:30, Novasports Prime) τη Λόντον Λάιονς για την έβδομη αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.
Οι Πατρινοί προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες με Ολυμπιακό, Τουρκ Τέλεκομ και ΑΕΚ, ενώ πρέπει να διαχειριστούν και την ξαφνική απώλεια του Μάκη Γιατρά, που αποχώρησε από τον πάγκο τους για λόγους υγείας, δίνοντας τη θέση του στον Γιάννη Χριστόπουλο.
Οι Άγγλοι, από την άλλη έρχονται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκονται στην οκτάδα του ομίλου, και είναι σίγουρα μια επικίνδυνη ομάδα που θα δυσκολέψει τον Προμηθέα, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε νίκη για να φτάσει στο 5-2 και να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις.
Μάλιστα, στο ρόστερ της ομάδας από το Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν πολλές ποιοτικές λύσεις, όπως ο πρώην ΝΒΑερ Σαμ Ντέκερ, ο διεθνής Τσέχος Βόιτεκ Χρούμπαν, αλλά και ο δικός μας Κώστας Κουφός!
Παραμένει άγνωστο αν η ομάδα της Πάτρας θα έχει στη διάθεσή της τον Τζο Γιανγκ, που τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση. Φυσικά, ενδεχόμενη απουσία του θα είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για τον Γιάννη Χριστόπουλο, που θα χάσει το «βαρύ πυροβολικό του».
Ο προπονητής του Προμηθέα δήλωσε τα εξής για την αναμέτρηση: «Παίζουμε απέναντι σε μια επικίνδυνη και άκρως ανταγωνιστική ομάδα που έχει απολογισμό νικών 3-3. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο από πλευράς συγκέντρωσης και ενέργειας».

Υποστήριξη: SilkTech