Προμηθέας- Απόλλων σήμερα στο Παλέ των Μποζαϊτίκων

Κυριακή, Νοέμβριος 19, 2023 - 10:30πμ
Το τοπικό ντέρμπι της Basket League

Τοπικό ντέρμπι σήμερα για την 7η αγωνιστική της Basket League. O Προμηθέας υποδέχεται στο Παλέ των Μποζαϊτίκων τον Απόλλωνα, στις 5.15 το απόγευμα.

Η ομάδα του Προμηθέα και ευρωπαϊκό αέρα φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στο ματς σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι σήμερα, αν και τα πάντα θα κριθούν στο παρκέ.

Οι «μελανόλευκοι» ψάχνουν επειγόντως για δύο δίποντα μέχρι την 11η αγωνιστική προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στο στόχο της παραμονής και στοχεύουν περισσότερο στις αναμετρήσεις κόντρα σε Λαύριο και Μαρούσι στην Περιβόλα.

* Δ. Τόφαλος 17.15 ΕΡΤ-3 Προμηθέας Π.-Απόλλων Π. Τσιμπούρης-Ξενικάκης-Καλογερόπουλος Φ. (Πίγκας)

O τεχνικός του Απόλλωνα, Κώστας Δελέγκος, με αφορμή τον αγώνα, δήλωσε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ο Προμηθέας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει σε υψηλό ρυθμό, όμως εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα.
Θα παίξουμε για την ιστορία μας, για την υπερηφάνεια μας και για την δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο και τις προπονήσεις.
Έχουμε τα προβλήματα μας τα οποία διαχειριζόμαστε και επειδή δεν θέλουμε να στεκόμαστε σε δικαιολογίες, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Υποστήριξη: SilkTech